ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Ο Γκνάρμπι “φτιάχνει” την Άρσεναλ: “Το Λονδίνο είναι κόκκινο”! (pics)

Με το δικό του τρόπο πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Τσέλσι ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, Σερτζ Γκνάρμπι.

Ο Γκνάρμπι “φτιάχνει” την Άρσεναλ: “Το Λονδίνο είναι κόκκινο”! (pics)

Η ιστορία του Σερτζ Γκνάρμπι είναι λίγο ως πολύ γνωστή. Όμως, είναι από εκείνες που σίγουρα δεν λέμε με ιδιαίτερη χαρά οι φίλοι της Άρσεναλ. Ή ακόμη και οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου. Και αυτό είναι πολύ απλό. Ο Γερμανός επιθετικός βρισκόταν στους “κανονιέρηδες” για αρκετά χρόνια, αλλά, οι Λονδρέζοι τότε δεν έδειξαν να πιστεύουν και πολύ στο ταλέντο του.

Παρά τις (λίγες) ευκαιρίες που του είχαν δώσει. Ένας από αυτούς ήταν και ο Αρσέν Βενγκέρ. Η πορεία του Γκνάρμπι μέσα στα επόμενα χρόνια έδειξε πως τόσο ο Αλσατός όσο και οι συνεργάτες του είχαν πέσει πολύ έξω για εκείνον και τις ικανότητές του.

Αυτός δεν το έβαλε κάτω. Δούλεψε όσο περισσότερο γινόταν. Έτσι, “ανάγκασε” τόσο τη Βέρντερ Βρέμης -και στη συνέχεια την Μπάγερν Μονάχου– να τον εμπιστευτούν. Και όχι μόνο αυτό. Να τον χρίσουν βασικό και αναντικατάστατο. Αυτό ήταν. Πλέον είναι πρώτο “βιολί” στην επίθεση των Βαυαρών και κάνει όργια όπου σταθεί και όπου βρεθεί παρέα με τον άλλο “μπόμπερ” της γερμανικής ομάδας. Τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί και κάτι ακόμη. Στη φετινή περίοδο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Γκνάρμπι έχει πολλά… κέφια όταν τίθεται αντιμέτωπος με ομάδες από την Αγγλία και συγκεκριμένα από το Λονδίνο. Στη φάση των ομίλων έκανε πάρτι απέναντι στην Τότεναμ, ενώ στους “16” σκόραρε δις μέσα στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και πανηγύρισε με τον δικό του -παραδοσιακό- τρόπο. Ξέρει από πανηγυρισμούς ο Γκνάρμπι

Στο μυαλό του Γκνάρμπι υπάρχει (μόνο) η Άρσεναλ!

Σίγουρα από την Άρσεναλ ο Γκάρνμπι δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο. Έφυγε άδοξα. Αθόρυβα. Παρόλα αυτά εκείνος δείχνει κάθε τρεις και λίγο ότι έχει ακόμη στο μυαλό του και στην καρδιά του την παλιά του ομάδα. Σωματικά μπορεί να μην βρίσκεται στο “Έμιρεϊτς”, αλλά πνευματικά θα έλεγε κάποιος ότι δεν είναι και πολύ μακριά.

Άλλωστε ο τρόπος που πανηγυρίζει τόσο τα γκολ όσο και τις νίκες της Μπάγερν Μονάχου επί των μισητών αντιπάλων των “κανονιέρηδων” είναι χαρακτηριστικός. “Το Λονδινό είναι ακόμη κόκκινο”, όπως έγραψε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media λίγο μετά το μεγάλο “διπλό” των πρωταθλητών Γερμανίας επί των “μπλε” με σκορ 3-0. Για να δούμε στη ρεβάνς τι θα κάνει. Τόσο εκείνος όσο και η ομάδα του που πλέον είναι φαβορί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ