ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Προβάδισμα πρόκρισης για την κακή Μπάρτσα! (vid)

Πήρε το πάνω χέρι για την πρόκριση η Μπάρτσα!

Προβάδισμα πρόκρισης για την κακή Μπάρτσα! (vid)

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και κακό θέαμα, Νάπολι και Μπαρτσελόνα αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Πλέον οι Καταλανοί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Μέρτενς άνοιξε το σκορ για τους Ναπολιτάνους, με τον Γκριεζμάν να απαντά για τη Μπάρτσα. Απόντες από τη ρεβάνς λόγω καρτών οι Μπουσκέτς και Βιδάλ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν, ποιοτικά, ένα από τα χειρότερα ημίχρονα των τελευταίων ετών. Ο Γκατούζο επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με μια πολύ αμυντική τακτική. Όλη η Νάπολι ήταν κλεισμένη στο δικό της μισό, δίνοντας στη Μπαρτσελόνα εύκολη κατοχή της μπάλας. Το σχέδιο του Γκατούζο απέδωσε καρπούς, καθώς οι Καταλανοί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ο Μέσι είχε διαρκώς δύο παίκτες πάνω του, ο Γκριεζμάν δεν είχε καμία συμμετοχή στο ματς και έτσι οι γηπεδούχοι κρατούσαν εύκολα το μηδέν. Image result for napoli barcelona

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πηγαίναμε χωρίς φάσεις στην ανάπαυλα, η Νάπολι άνοιξε το σκορ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Ζιελίνσκι έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και πάσαρε στον Μέρτενς λίγο έξω από την περιοχή της Μπαρτσελόνα. Ο Βέλγος είχε όλο το χρόνο να…ζυγίσει και με ένα φαλτσαριστό δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στο αριστερό παραθυράκι του Τερ Στέγκεν. Μάλιστα, μετά το γκολ η Νάπολι έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα, όμως η προβολή του Μανωλά μετά από γύρισμα του Καγεχόν πέρασε άουτ. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα να βρίσκεται στο μέρος των γηπεδούχων.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η τακτική της Νάπολι δεν άλλαξε. Άλλαξε όμως η αποτελεσματικότητα της Μπαρτσελόνα. Στο 57o λεπτό και ουσιαστικά στην πρώτη της φάση στο ματς, οι Καταλανοί έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Μπουσκέτς είδε την κίνηση του Σεμέδο στην πλάτη της άμυνας και του άνοιξε ωραία στα δεξιά. Ο Πορτογάλος μπακ της Μπάρτσα έκανε τη συρτή παράλληλη σέντρα για τον Γκριεζμάν, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Οσπίνα. Έξι λεπτά μετά το γκολ, η Νάπολι έφτασε μια ανάσα από νέο προβάδισμα. Ο Μίλικ έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής, έβγαλε μόνο του τον Καγεχόν, αλλά ο Τερ Στέγκεν ήταν εκεί για να γλιτώσει την ομάδα του.

Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο Αρτούρο Βιδάλ στο 89, μετά από σκληρό φάουλ και αψιμαχία με τον Μάριο Ρούι.

Έτσι το 1-1 δεν άλλαξε με τους Καταλανούς να είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την είσοδο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ