ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις για Γουίλιαν και Τσέλσι

Ο Γουίλιαν θέλει να παραμείνει στην Τσέλσι αλλά οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ίδιο και στη διοίκηση των "μπλε" έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις για Γουίλιαν και Τσέλσι

Ο Γουίλιαν εδώ και 7 χρόνια αποτελεί πιστό υπηρέτη της Τσέλσι, κατακτώντας 4 μεγάλα τρόπαια. 2 Γιουρόπα Λιγκ και 2 Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζουν στην τροπαιοθήκη του, καθώς πρόκειται για τίτλους που συνέδραμε τα μέγιστα. Ωστόσο, το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και η έξοδος από το σύλλογο μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές δε τα βρίσκουν ως προς τη διάρκεια του νέου του συμβολαίου. Έτσι, ο ίδιος ο Γουίλιαν, όπως παραδέχτηκε στη Esporte Interativo, δε θεωρεί πιθανή την παραμονή του.

“Πρόκειται για μία δύσκολη κατάσταση επειδή η Τσέλσι μου πρόσφερε διετές συμβόλαιο και δεν πρόκειται να αλλάξουν την προσφορά τους. Τους είπα ότι εγώ θέλω να μείνω για 3 ακόμα χρόνια. Έτσι, περιπλέκεται η κατάσταση. Δε γνωρίζω αν θα είναι εύκολο να παραμείνω. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα μου θα συνεχίσει να κερδίζει. Έχω καθαρό μυαλό ενόψει της συνέχειας της χρονιάς. Είναι δύσκολο, όμως, να μείνω. Θα δούμε τι θα συμβεί”. Ο Γουίλιαν έχει συμμετάσχει σε 5 γκολ της ομάδας του τη φετινή σεζόν

Ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα

Ο Γουίλιαν των 5 γκολ και 5 ασίστ τη φετινή σεζόν, πάντως, είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Και αυτό γιατί η Τσέλσι ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μπάγερν Μονάχου με 3-0 στο πλαίσιο της φασης των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεπώς, από τη στιγμή που μία ανατροπή μοιάζει απίθανη, όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Πρέμιερ Λιγκ. Στόχος, φυσικά, είναι η τετράδα, που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ανταγωνισμός για την τέταρτη θέση είναι τεράστιος σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν. Ειδικότερα, ακόμα και η 10η Μπέρνλι βρίσκεται 7 βαθμούς μόνο μακριά από τους “μπλε”. Η ομάδα από την οποία κινδυνεύει περισσότερο, βέβαια, είναι η Γιουνάιτεντ που βρίσκεται στο -3. Συνεπώς, για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ αναζητείται η συνέπεια. Η φετινή σεζόν, άλλωστε, έχει δείξει ότι η ποιότητα είναι εκεί. Αυτό που λείπει είναι η διάρκεια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ