ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Βενγκέρ σε Λάμπαρντ: “Κοίτα να μαθαίνεις…”

Μερικές συμβουλές είχε να δώσει στον τεχνικό της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, μετά το ματς με την Μπάγερν Μονάχου ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

Βενγκέρ σε Λάμπαρντ: “Κοίτα να μαθαίνεις…”

Δεν είναι κανένας τυχαίος ο Αρσέν Βενγκέρ. Η πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι τεράστια. Ο Αλσατός έμεινε για 20 συναπτά χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ. Πλέον δεν βρίσκεται σε κάποιο σύλλογο. Παρόλα αυτά πυκνά συχνά μπορεί να τον συναντήσει κάποιος σε τηλεοπτικό πάνελ.

Ο Αλσατός τεχνικός έχει συνεργασία με αρκετά κανάλια και σχολιάζει αγώνες της επικαιρότητας. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να μάθουν… μπαλίτσα από τον Βενγκέρ, ο οποίος ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που κατάφεραν όχι μόνο να σηκώσουν πολλές κούπες. Αλλά και να περάσουν τον “βασιλιά των σπορ” στο επόμενο επίπεδο.

Δεν ήταν λίγες εκείνες οι φορές που εκείνος κατάφερε να φτιάξει ομάδες από το μηδέν. Με παίκτες που δεν είχαν την εμπειρία, αλλά σίγουρα “ισοφάριζαν” τα όποια αρνητικά τους χάρη στο πλούσιο ταλέντο τους. Κάτι παρόμοιο προσπαθεί να κάνει, με τον δικό του τρόπο φυσικά και ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο παλαίμαχος μέσος μετά από μία σπουδαία καριέρα στα γήπεδα ως παίκτης φιλοδοξεί να πράξει και κάτι ανάλογο ως προπονητής. Σίγουρα ο δρόμος του δεν θα είναι εύκολος. Και σίγουρα, ειδικά τώρα στην αρχή, θα δεχτεί μερικές ηχηρές “σφαλιάρες”.

Σαν και αυτή από την Μπάγερν Μονάχου. Η Τσέλσι ήταν κατώτερη των προσδοκιών, με αποτέλεσμα να χάσει με σκορ 3-0 στο Λονδίνο από τους πρωταθλητές Γερμανίας. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε… πάσα στον Βενγκέρ, προκειμένου να δώσει μερικές φιλικές συμβουλές στον “Φράνκι”, ενόψει της συνέχειας που σίγουρα δεν θα είναι τόσο απλή ή εύκολη. Κάτι παραπάνω ξέρει ο Βενγκέρ

Αυτά είχε να πει ο Βενγκέρ στον Λάμπαρντ!

Κατά διαστήματα η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ παραδίδει μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου στα παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου οι παίκτες του Άγγλου προπονητή έδειξαν να είναι… αδιάβαστοι.

Η γερμανική ομάδα κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου και κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές και να πάρει τη νίκη με σκορ 3-0. Ο Βενγκέρ μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε να πει μερικά… λογάκια στον άπειρο Λάμπαρντ.

“Η Τσέλσι γενικά στο εντός έδρας ματς με την Μπάγερν Μονάχου δεν είχε την εικόνα που μας είχε συνηθίσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι παίκτες της έκαναν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου. Ο Λάμπαρντ δεν κατάφερε να κρατήσει την κατοχή και να κατεβάσει την Τσέλσι με ένα σύστημα που θα είχε κάνει δικό της το χώρο της μεσαίας γραμμής. Από εκεί και πέρα όταν δεν το κάνεις αυτό, τότε πολύ δύσκολα μπορείς να μην χάσεις. Ειδικά όταν απέναντί σου έχεις ομάδες σαν την Μπάγερν Μονάχου. Το να κρατάς το κέντρο δικό σου είναι ο νούμερο ένα κανόνας σε τέτοια ματς Φρανκ. Αυτή είναι και η συμβουλή που έχω να του δώσω για τη συνέχεια”, τα λόγια του Αλσατού τεχνικού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ