Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζιρού: «Ποτέ δεν ξέρεις, θα πάμε στο Μόχανο για την πρόκριση»
Home Page

Ζιρού: «Ποτέ δεν ξέρεις, θα πάμε στο Μόχανο για την πρόκριση»

Ο Ολιβιέ Ζιρού γνωρίζει πως το έργο της ομάδας του θα είναι δύσκολο, ωστόσο η Τσέλσι θα πάει στο Μόναχο για να καταφέρει το... ακατόρθωτο!

26.02.2020 | 15:18

Ο Ολιβιέ Ζιρού ξέρει πως θα είναι δύσκολη έως και… απίθανη η πρόκριση της Τσέλσι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η νεανική Τσέλσι δεν κατάφερε να φέρει αντίσταση στην Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί έκαναν.. επέλαση στο Λονδίνο και επικράτησαν με 3-0, όντας με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Ο Ζιρού και η παρέα του δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί σε κανέναν σημείο του ματς…

Οι Λονδρέζοι πρέπει να φέρουν τα πάνω κάτω για να καταφέρουν να γυρίσουν με την πρόκριση από το Μόναχο. Οι πιθανότητες τους είναι.. ελάχιστε αν όχι μηδαμινές. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο έχουμε δει αρκετές… εκπλήξεις και κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος πριν το τελευταίο σφύριγμα.

ΟΟλιβιέ Ζιρού και οι συμπαίκτες του δεν θα παρατήσουν την υπόθεση πρόκριση

Ο Γάλλος γνωρίζει πως το έργο της ομάδας του είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο όπως λέει θα πάνε στην Γερμανία χωρίς άγχος με σκοπό να παλέψουν για το… αδύνατο!

«Θα είναι σχεδόν.. απίθανο να τα καταφέρουμε. Πρέπει να πάμε εκεί χωρίς άγχος, να πιστέψουμε πως μπορούμε να σκοράρουμε. Σκόραραν τρία γκολ εδώ, εμείς πρέπει να πάμε εκεί και να βάλουμε τα ίδια γκολ, χωρίς όμως να δεχτούμε. Δεν αστειεύομαι», είπε.

«Έτσι εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι μια ομάδα με τεράστια εμπειρία. Όταν ήμουν στον αγωνιστικό χώρο έλεγα πως όλα είναι… εύκολα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος επιθετικός των Άγγλων.

Πάντως όπως δήλωσαν και οι υπόλοιπο άνθρωποι της Τσέλσι, γνώριζαν εξ αρχής πως η Μπάγερν είναι το ακλόνητο φαβορί. Η εμπειρία των Βαυαρών είναι τεράστια, όπως και η διαφορά ποιότητα των δύο ομάδων.

Επίσης από το ξεκίνημα της σεζόν δεν είχε τεθεί ουδέποτε το Τσάμπιονς Λιγκ ως ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του συλλόγου. Η ποινή με την απαγόρευση μεταγραφών είχε… φέρει σε δύσκολη θέση της Τσέλσι, η οποία όμως με την βοήθεια του Φρανκ Λάμπαρντ έχει μια θετική εικόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version