Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανακοινώθηκε το Hall of Fame της Πρέμιερ Λιγκ!
Αγγλία

Ανακοινώθηκε το Hall of Fame της Πρέμιερ Λιγκ!

Η Πρέμιερ Λιγκ ξεκινάει το δικό της Hall of Fame!

27.02.2020 | 15:39

Αλλαγών συνέχεια στην Πρέμιερ Λιγκ. Η διοργανώτρια αρχή, μετά την επιστροφή στο μεταγραφικό σύστημα του παρελθόντος, προχώρησε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα καινοτομία. Από εδώ και πέρα η Πρέμιερ Λιγκ, θα έχει το δικό της Hall of Fame. Μια πολύ έξυπνη κίνηση, που θα δώσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μια ένδειξη ανταπόδοσης σε αυτά που έχουν πετύχει οι μεγάλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Στις 19 Μαρτίου οι δύο υποψήφιοι

Όπως και στο Hall of Fame του ΝΒΑ, έτσι και σε αυτό της Πρέμιερ Λιγκ, θα υπάρχουν υποψήφιοι για να μπουν στο…Πάνθεον. Οι πρώτοι και πιο ιστορικοί υποψήφιοι θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες. Συγκεκριμένα στις 19 Μαρτίου. Μετέπειτα θα ακολουθήσει ψηφοφορία, μέχρι την γιορτή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος.

Σίγουρα το μυαλό όλων μας πάει σε πολλά ονόματα. Οι πιο παλιοί θα σκέφτονται τον Μπόμπι Τσάλτον. Οι πιο σύγχρονοι τον Σερ Άλεξ Φέργιουσον. Το σίγουρο είναι ότι ξεκινάει μια τρομερά ενδιαφέρουσα διαδικασία, απόδοσης τιμής, σε αυτούς που πραγματικά το αξίζουν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version