ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ξανά περίγελος της Ευρώπης οι οπαδοί της Σίτι

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι έδωσαν ξανά δικαιώματα έτσι ώστε να "χλευαστούν" από μεγάλη μερίδα του κόσμου για τη δυναμική τους.

Ξανά περίγελος της Ευρώπης οι οπαδοί της Σίτι

Οι οπαδοί της Σίτι έχουν σχολιαστεί υποτιμητικά πολλάκις στο παρελθόν. Βασικότερη αφορμή είναι οι πολλές άδειες θέσεις στο “Έτιχαντ” σε παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ αλλά ακόμα και του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι πολλοί φίλοι της Σίτι έγιναν υποστηρικτές της μόνο όταν είδαν την προοπτική της επιτυχίας στον ορίζοντα. Την εποχή, δηλαδή, που ο Σεΐχης Μανσούρ αναλάμβανε τα ηνία του συλλόγου και υποσχόταν τεράστιες επενδύσεις με απώτερο στόχο την κατάκτηση των μεγάλων τίτλων.

Έτσι, αυτή η αρνητική εικόνα για την φτωχή δυναμική των φίλων της ομάδας έχει παγιωθεί στο μυαλό των ποδοσφαιρόφιλων. Οι ίδιοι οι οπαδοί των “πολιτών”, πάντως, δεν κάνουν και πολλά για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Συγκεκριμένα, στην πρόσφατη εκτός έδρας νίκη τους επί της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσαν μία ακόμα αφορμή για να “χλευαστούν”. Μετά την επίτευξη του 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντε Μπρούιν αντέδρασαν τουλάχιστον υποτονικά. Για την ακρίβεια, το τηλεοπτικό πλάνο τους “έπιασε” είτε να καταγράφουν τις στιγμές μέσω των κινητών τους είτε να χειροκροτούν. Πρόκειται για αντιδράσεις “αναιμικές” και αντιποδοσφαιρικές αν αναλογιστεί κανείς την αξία του τέρματος που μόλις είχε σημειωθεί. Oι παίκτες της Σίτι πανηγυρίζουν μπροστά στους 6000 οπαδούς τους στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Η Σίτι κουβάλησε μόνη την αγγλική σημαία

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί οι οπαδοί της Σίτι να είναι για τα γέλια αλλά αυτό δεν ισχύει και για την ομάδα του Γκουαρντιόλα. Η ομάδα του Μάντσεστερ, άλλωστε, ήταν η μόνη αγγλική ομάδα που κέρδισε σε αυτήν την νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι υπόλοιπες 3 όχι απλά δεν κέρδισαν αλλά ηττήθηκαν κιόλας. Η μεν Λίβερπουλ έχασε 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η δε Τσέλσι ηττήθηκε με 3-0 από τη Μπάγερν ενώ η Λειψία κέρδισε την Τότεναμ με 1-0.

Στη ρεβάνς του “Έτιχαντ”, πάντως, είναι βέβαιο ότι δε θα πέφτει καρφίτσα. Οι σίτιζενς, εξάλλου, έχουν ένα ακόμη λόγο να θέλουν να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αυτός δεν είναι άλλος από τον κίνδυνο να μην αγωνιστούν στα επόμενα 2 Τσάμπιονς Λιγκ εξαιτίας της τιμωρίας που δέχτηκαν από την UEFA για παραβίαση των κανονισμών του FFP. Απομένει η εκδίκαση της έφεσης στο CAS για να διαπιστωθεί ποια θα είναι η τελική τιμωρία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ