ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπέκαμ για Γιουνάιτεντ: “Δίπλα της ακόμα και στα πιο δύσκολα” (vid)

"Κολλημένος" με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν, είναι και θα παραμείνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπως τόνισε με δηλώσεις του στο "Sky Sports".

Μπέκαμ για Γιουνάιτεντ: “Δίπλα της ακόμα και στα πιο δύσκολα” (vid)

Φόρεσε τη φανέλα αρκετών συλλόγων ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Όμως, η καρδιά του είχε πάντα χώρο για μία. Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πως να ξεπεράσει ο Άγγλος την πρώτη του αγάπη και παντοτινή; Ναι μεν μπορεί να αποχώρησε από το “Ολντ Τράφορντ” κακήν κακώς και με άκομψο τρόπο. Αλλά σαν τους “κόκκινους διαβόλους” δεν έχει για εκείνον.

Τόσο όσο αγωνιζόταν, αλλά και τώρα που απλά τους παρακολουθεί. Τα πράγματα για την αγαπημένη του ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολα. Από τότε που αποχώρησε από τις τάξεις του συλλόγου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κανείς δεν έχει καταφέρει να αναπληρώσει το κενό του με επιτυχία. Οι απόπειρες πολλές. Τα πρόσωπα ακόμη περισσότερα.

Πλέον ο “κλήρος” έχει πέσει στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός τεχνικός είχε ξεκινήσει ιδανικά τη σταδιοδρομία του στη Γιουνάιτεντ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Οι “γκέλες” έγιναν πολλές και το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα δεν είναι πάντα και το καλύτερο. Το αντίθετο θα μπορούσε να πει κάποιος. Όμως, για έναν πραγματικό οπαδό της Γιουνάιτεντ, σαν τον Μπέκαμ όλα τα παραπάνω έχουν από ελάχιστη ως μικρή σημασία. "Κολλημένος" με τη Γιουνάιτεντ ο Μπέκαμ

Στηρίζει τον Σόλσκιερ ο Μπέκαμ!

Όσο περνάει ο καιρός ολοένα και πιο πολλά είναι τα δημοσιεύματα/ φωνές που θέλουν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να φεύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πιστεύει και στηρίζει πολύ στις ικανότητες του Νορβηγού.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο “Μπεκς” με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό φακό του “Sky Sports” ο παλιός του συμπαίκτης έχει όλα όσα χρειάζονται, ώστε να βάλει και πάλι τον σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών. Αν και αυτό δεν φαντάζει και τόσο εύκολο, όμως, η πίστη σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είναι μεγάλη στα πρόσωπα που έχουν να διαχειριστούν τόση πίεση.

“Όταν είσαι μία ομάδα σαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι καθόλου εύκολο ή απλό να βλέπεις τόσα πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η πίεση και το άγχος που υπάρχουν είναι τεράστια. Όσο ήταν ο Σερ Άλεξ στην ομάδα οι επιτυχίες ήταν πολλές. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο τα τελευταία χρόνια. Όλοι το περιμέναμε πως η αλλαγή θα ήταν δύσκολη. Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο. Παρόλα αυτά παραμένω οπαδός. Βλέπω την ομάδα όσο πιο συχνά γίνεται και θα είμαι δίπλα της για πάντα σε ό,τι και αν συμβεί.

Θεωρώ πως ο Σόλσκιερ μπορεί να φέρει και πάλι επιτυχίες στην ομάδα. Απλά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει πίστη και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ