ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Ντε Λιχτ που ανατρίχιασε κάθε οπαδό της Γιουβέντους! (pic)

Την παράδοση που θέλει τους κεντρικούς αμυντικούς της Γιουβέντους να... ματώνουν τη φανέλα του συλλόγου στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζει ο Ντε Λιχτ.

Ο Ντε Λιχτ που ανατρίχιασε κάθε οπαδό της Γιουβέντους! (pic)

Το καλοκαίρι που πέρασε η Γιουβέντους έβγαλε πολλά χρήματα από τα ταμεία της για χάρη του. Λογικό εδώ που τα λέμε. Ο Ματίας Ντε Λιχτ ήταν και είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές στη θέση του. Όταν λοιπόν σύλλογοι όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνουν έντονο ενδιαφέρον δεν μπορείς να μην τα “σκάσεις”.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και κάτι ακόμη. Ήταν ένα “προϊόν” των ακαδημιών του Άγιαξ. Αυτό από μόνο του φτάνει και περισσεύει, ώστε η τιμή εκκίνησης να είναι αρκετά υψηλή. Παρόλα αυτά οι “μπιανκονέρι” υπολογίζουν πως σε βάθος χρόνου θα βγουν κερδισμένοι.

Άλλωστε ο Ολλανδός στόπερ δεν είναι ένας “κλασικός” αμυντικός. Έχει τη δυνατότητα να κάνει πολλές δουλειές και μάλιστα σε πολύ καλό επίπεδο. Παρόλα αυτά ακόμη και εκείνος στις αρχές είχε θέμα να μπει στο νέο του ρόλο και στις νέες του απαιτήσεις ως παίκτης της Γιουβέντους. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός δείχνει αργά και σταθερά γιατί οι Ιταλοί πριν από μερικούς μήνες τον είχαν ως πρώτο και καλύτερο μεταγραφικό στόχο στη λίστα τους. Δεν μασάει πουθενά ο στόπερ της Γιουβέντους

Η μεγάλη σχολή της Γιουβέντους!

Τη φανέλα της Γιουβέντους έχουν φορέσει μερικά… ιερά τέρατα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ειδικά στην άμυνά της έχουν περάσει θρύλοι! Στην πρόσφατη ιστορία της “Μεγάλης Κυρίας” ιδιαίτερη θέση έχουν στόπερ όπως ο Φάμπιο Καναβάρο, ο Τζόρτζο Κιελίνι και ο Λεονάρντο Μπονούτσι. Κεντρικοί αμυντικοί που πρόσφεραν πολύ δύσκολα βράδια σε πολλούς και καλούς επιθετικούς.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτό που συνδέει τον Ματίας Ντε Λιχτ μαζί τους. Αλλά και το πάθος για τη νίκη. Κάτι που έδειξε με φοβερό τρόπο (και) στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Λιόν για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολλανδός παίκτης. Με τον πρώην στόπερ του Άγιαξ να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι και το αίμα να ρέει… ποτάμι.

Μία εικόνα που παρέπεμπε περισσότερο σε πεδίο μάχης, παρά σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Μία εικόνα που προκάλεσε ρίγη και ανατριχίλα στους περισσότερους οπαδούς της ιταλικής ομάδας και όχι μόνο! Μία εικόνα στην οποία μας είχαν συνηθίσει σε προηγούμενες σεζόν οι Κιελίνι και Μπονούτσι!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ