ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Βινίσιους: “Μία ζωή οι διαιτητές αδικούν τη Ρεάλ”

Πολλά παράπονα από τους διαιτητές στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι είχε ο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Βινίσιους: “Μία ζωή οι διαιτητές αδικούν τη Ρεάλ”

Δεν βρίσκεται πολύ καιρό στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βινίσιους Τζούνιορ. Όμως, από την αρχή της καριέρας του στη “βασίλισσα” έχει μπει για τα καλά στο πετσί των Μαδριλένων. Έχει καταλάβει -και με το παραπάνω- πόσο βαριά είναι η φανέλα των “μερένχες”. Έχει ήδη βιώσει και δει ποιες είναι οι απαιτήσεις που υπάρχουν τόσο από εκείνον όσο και από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Οι εμφανίσεις του δεν είναι κακές. Κάθε άλλο. Αυτός και ο συμπατριώτης του, ο Ροντρίγκο, δείχνουν πως μπορούν να ηγηθούν της επίθεσης της ισπανικής ομάδας στο μέλλον. Και όχι μόνο αυτό. Μπορούν με πράξεις και όχι με λόγια να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου σε ατομικό επίπεδο. Ωστόσο, μέχρι τότε έχουν πολύ δρόμο ακόμα.

Μέχρι τότε θα πρέπει ο Βινίσιους να δώσει πολλές μάχες εντός των τεσσάρων γραμμών. Μία από αυτές που σίγουρα θα τον βοηθήσει ήταν η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι “πολίτες” αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφερα να φύγουν από το “σπίτι” της Ρεάλ με τη νίκη (σ.σ 2-1). Παρόλα αυτά ο Βραζιλιάνος φορ με δηλώσεις του έδειξε πως δεν του άρεσε το αποτέλεσμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο ο διαιτητής του εν λόγω αγώνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ώστε να έρθει το “διπλό” για τους Άγγλους.

Τα είπε έξω από τα… δόντια ο Βινίσιους!

Κατά καιρούς αυτοί που ισχυρίζονται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που “σπρώχνει” η διαιτησία στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολλοί. Όμως, σε καμία περίπτωση μέσα σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Βινίσιους Τζούνιρο.

Ο Λατίνος επιθετικός με δηλώσεις του τα “έχωσε” στους διαιτητές της αναμέτρησης ανάμεσα στους “μερένχες” και τη Μάντσεστερ Σίτι. Μιας και, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ρέφερι του ματς βοήθησαν σημαντικά τους Άγγλους, ώστε να φύγουν από το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” με τη μεγάλη νίκη.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Και σε άλλα παιχνίδια ο διαιτητής ήταν εναντίον μας. Όπως έγινε και στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει κάθε φορά αυτό σε εμάς. Φαίνεται πως οι διαιτητές έχουν κάποιο σχέδιο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που ισχύει εδώ και πολλά χρόνια”, τόνισε μεταξύ άλλων ο νεαρός εξτρέμ της “βασίλισσας”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ