ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Καρβαχάλ: “Ο Μέσι ξέρει περισσότερη μπάλα από τον Κριστιάνο”

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι "έπλεξε" με δηλώσεις του ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Καρβαχάλ, λίγο πριν το "κλάσικο".

Καρβαχάλ: “Ο Μέσι ξέρει περισσότερη μπάλα από τον Κριστιάνο”

Πολλές φορές βλέπουμε/ ακούμε κάποιον συμπαίκτη είτε του Λιονέλ Μέσι, είτε του Κριστιάνο Ρονάλντο να λέει τα καλύτερα για εκείνους. Σπάνια κάποιος από το… αντίπαλο στρατόπεδο θα αποθεώσει τον άλλον. Όσοι προχωρούν σε αυτές τις κλισέ δηλώσεις τα εννοούν αυτά που λένε; Ή το κάνουν απλά για μόνο για το φαίνεσθαι;

Κανείς δεν ξέρει πραγματικά και ούτε πρόκειται να μάθει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τα αξίζουν αυτά τα κοπλιμέντα. Άλλωστε δεν γίνεται και διαφορετικά. Έχουν κατακτήσει τα… πάντα όλα από τότε που βρίσκονται στο προσκήνιο. Είτε σε σε ατομικό επίπεδο, είτε σε ομαδικό.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του Ντάνι Καρβαχάλ έρχονται για να… σπάσουν τη νόρμα. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε θέμα να αποθεώσει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα. Λίγες ώρες πριν το “κλάσικο”. Και όχι μόνο αυτό. Σύμφωνα με τον ίδιο ο “Λέο” βρίσκεται πιο ψηλά στην εκτίμησή του μιας και ξέρει “παραπάνω μπάλα” από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο ο Ισπανός μπακ ήταν συμπαίκτης επί σειρά ετών. Και εκεί βγαίνει νικητής ο Μέσι

Ακόμη ένα “παράσημο” για τον Μέσι!

Οι θαυμαστές τόσο του Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και του Λιονέλ Μέσι είναι πάρα πολλοί. Και οι δύο πλευρές είναι φανατικές με τα είδωλά τους. Ωστόσο, στη δεύτερη κατηγορία φαίνεται πως βρίσκεται και ο Ντάνι Καρβαχάλ. Ο έμπειρος αμυντικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

Έτσι, με δηλώσεις του φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως για τον ίδιο ο Αργεντινός είναι καλύτερος σε σχέση με τον Πορτογάλο φορ. Και αυτό γιατί ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αντιλαμβάνεται διαφορετικά το ποδόσφαιρο, κάτι που φαίνεται και από τις κινήσεις του τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

“Τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και ο Λιονέλ Μέσι είναι δύο απίθανοι παίκτες. Τους έχω δει και τους δύο από κοντά και μπορώ να καταλάβω τις διαφορές που τους χωρίζουν. Για εμένα ο Μέσι ξέρει περισσότερη μπάλα. Αντιλαμβάνεται πολύ καλύτερα το ποδόσφαιρο σε σχέση με τον Κριστιάνο. Και το δείχνει με τις πάσες που δίνει στους συμπαίκτες του, αλλά και με τα γκολ που σκοράρει και τον χώρο που ανοίγει”, ήταν τα λόγια του έμπειρου μπακ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ