ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Φαν Ντάικ γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος αμυντικός

Η Λίβερπουλ προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό στον κόσμο.

Ο Φαν Ντάικ γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος αμυντικός

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι συνείσφερε τα μέγιστα στην αλλαγή της σύγχρονης ιστορίας της Λίβερπουλ. Η μεταγραφή΄του τη σεζόν 2017-2018 ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του πρότζεκτ του Κλοπ. Η επίδραση του Ολλανδού στόπερ στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα οι ανέπαφες εστίες να αποτελούν συνήθεια πια για τη Λίβερπουλ. Μαζί με το Άλισον έφτιαξαν ένα τοίχος στα μετόπισθεν οδηγώντας το σύλλογο στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ. Η επικείμενη κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ έρχεται για να πιστοποιήσει την επίδραση του Φαν Ντάικ .

Πέρα, όμως, από τους τίτλους ο 28χρονος στόπερ προσθέτει και άλλα στην ομάδα. Πρώτον, φέρνει έναν αέρα αυτοπεποίθησης στους συμπαίκτες του. Η κυριαρχία του απέναντι σε κάθε αντίπαλο γεμίζει θάρρος κάθε συμπαίκτη του. Γι΄αυτό, άλλωστε, κάθε στόπερ που έχει παίξει δίπλα του αποδίδει πολύ καλύτερα σε σχέση με όταν αγωνίζεται με κάποιον άλλο στο κέντρο της άμυνας. Το δεύτερο στοιχείο που προσφέρει στην ομάδα ο Φαν Ντάικ είναι η καθοδήγηση μέσω του ηγετικού ρόλου που έχει αναλάβει. Ένας πραγματικός αρχηγός αντάξιος της ιστορία της Λίβερπουλ. 11 γκολ και 5 ασίστ μετράει σε 109 συμμετοχές με την Λίβερπουλ ο Φαν Ντάικ.

Η επιβράβευση

Έτσι, ο σύλλογος θέλει να ανταμείψει τον Ολλανδό για τη προσφορά του. Σύμφωνα με τη Μirror, θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του αυξάνοντας τις οικονομικές του απολαβές. Για την ακρίβεια θέλουν να τον καταστήσουν το πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό στον κόσμο. Συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Μάντοκ της Mirror ισχυρίζεται ότι οι εβδομαδιαίες απολαβές του 28χρονου άσου θα πλησιάσουν τις αντίστοιχες του Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος πληρώνεται 200 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα την ώρα που ο Φαν Ντάικ αμείβεται με 125 χιλιάδες λίρες. Φιρμίνο και Μανέ βλέπουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να αυξάνεται κατά 180 χιλιάδες λίρες εβδομαδιαίως. Ας σημειωθεί ότι το τωρινό συμβόλαιο του Φαν Ντάικ λήγει το 2023.

Η αύξηση των οικονομικών απολαβών του Φαν Ντάικ γίνεται και σε μία περίοδο ιδιαίτερα ανθηρή για τα οικονομικά του συλλόγου. Ειδικότερα, o σύλλογος ανακοίνωσε ότι τα προ φόρου έσοδα της ομάδας για τη σεζόν 2018/2019 φτάνουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι ο σύλλογος ξόδεψε 250 εκατομμύρια ευρώ σε παίκτες για εκείνη την περίοδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ