ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ούτε ο Ομπαμεγιάνγκ δεν ήξερε πως το έχασε

Ο επιθετικός της Άρσεναλ, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αδυνατούσε να βρει μία εξήγηση για τη μεγάλη χαμένη του ευκαιρία κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ούτε ο Ομπαμεγιάνγκ δεν ήξερε πως το έχασε

O Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από ήρωας έγινε μοιραίος μέσα σε λίγα λεπτά για την Άρσεναλ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Ειδικότερα, με το παιχνίδι στην παράταση ο Γκαμπονέζος σκόραρε με ανάποδο ψαλιδάκι το γκόλ που έμοιαζε ότι θα δώσει την πρόκριση. Ωστόσο, ο Ελ Αραμπί είχε άλλη άποψη σκοράροντας στα χασομέρια του αγώνα με προβολή. Παρόλο, που είχε μείνει ελάχιστος χρόνος οι “κανονιέρηδες” απώλεσαν τεράστια ευκαιρία να ανατρέψουν εκ νέου τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, ο “Όμπα” μετά από μία αδράνεια της αντίπαλης άμυνας είδε τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του. Ωστόσο, το κοντινό πλασέ που επιχείρησε βγήκε λίγο άουτ.

Έτσι, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη και ο Ομπαμεγιάνγκ έμεινε απαρηγόρητος να σκέφτεται την ευκαιρία του. Παρ΄όλα αυτά, ο πρώτος σκόρερ της Άρσεναλ τη φετινή σεζόν βρήκε το κουράγιο και σχολίασε τη χαμένη του ευκαιρία μετά το τέλος του παιχνιδιού. Η εικόνα του αποκαρδιωμένου Γκαμπονέζου, πάντως, δείχνει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα προκαλεί εφιάλτες για πολύ καιρό στον οργανισμό της ομάδος. Απαρηγόρητος ήταν ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό

Ούτε ο ίδιος δε μπορούσε να το εξηγήσει

“Είμαι πολύ απογοητευμένος. Τι μπορώ να πω. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι μας έλειψε η ταχύτητα στο παιχνίδι και μας κόστισε. Το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος ήταν ατυχία. Δε ξέρω πως έχασα την ευκαιρία μου. Νιώθω πολύ άσχημα. Μπορεί να συμβεί, όμως, Δε γνωρίζω πως το έχασα. Ήμουν κουρασμένος. Είχα μερικές κράμπες αλλά έπρεπε να σκοράρω το γκολ. Ήταν δύσκολο επειδή έπαιξαν πολύ βαθιά. Ήταν δύσκολο να βρεις λύσεις στο τελευταίο τρίτο και να βρεις κενούς χώρους. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στο πρωτάθλημα και θα δούμε ποιες θα είναι οι πιθανότητες για πρόκριση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ” ήταν τα λόγια του αποκαρδιωμένου Ομπαμεγιάνγκ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα. Ο κόουτς της ομάδας ήταν απογοητευμένος, καθώς αναγνώρισε ότι η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ ήταν ένας από τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα. Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής: “Είχαμε την ελπίδα ότι φέτος θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμη ακόμη καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Ότι θα φτάναμε στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτός ήταν και τρόπος που θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενη σεζόν. Ωστόσο, το ταξίδι για εμάς φέτος τελείωσε νωρίς και απότομα”.

https://twitter.com/CallumPickett0/status/1233158636895178758?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1233158636895178758&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsking.gr%2Fwp-admin%2Fpost-new.php

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ