ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Στη Σίτι με κάθε… κόστος ο Ντε Μπρούιν!

Κανένα λόγο δεν βρίσκει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Κέβιν Ντε Μπρούιν ακόμη και αν τα πράγματα αλλάξουν στους "πολίτες" προς το χειρότερο.

Στη Σίτι με κάθε… κόστος ο Ντε Μπρούιν!

Είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά -και- φέτος στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν είναι ο απόλυτος ηγέτης για τους “πολίτες” στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μία από τις σπουδαιότερες παραστάσεις του για φέτος ο Βέλγος μέσος την έδωσε στο σπίτι της Ρεάλ Μαδρίτης. Μέσα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Εκεί συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι Άγγλοι να φύγουν με τη νίκη (σ.σ 2-1) και να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση των “αστεριών”. Ωστόσο, τι μπορεί να επιφυλάξει το μέλλον τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα του.

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό πως η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε τη Σίτι με ευρωπαϊκό αποκλεισμό για τα επόμενα δύο χρόνια. Κάτι που θα έχει ισχύ από την επόμενη σεζόν. Όμως, ακόμη κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο. Και αυτό γιατί οι ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας έχουν κάνει έφεση και περιμένουν κάτι… καλύτερο στο θέμα της ποινής. Είτε αυτή να μειωθεί, είτε να καταργηθεί τελείως.

Άλλοι και άλλοι παίκτες θα είχαν ήδη στο μυαλό τους την επόμενη κίνησή τους. Όχι όμως ο Ντε Μπρούιν. Σύμφωνα με τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ ο σούπερ σταρ των “πολιτών” δεν έχει ούτε καν στο μυαλό του την αποχώρηση από το “Έτιχαντ”. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα βλέπει το Τσάμπιονς Λιγκ από την τηλεόραση. Δεν πάει πουθενά ο Κέβιν Ντε Μπρούιν

Πιστός μέχρι το… τέλος ο Ντε Μπρούιν!

Από τότε που ο Κέβιν Ντε Μπρούιν υπέγραψε στη Μάντσεστερ Σίτι έχει ζήσει μαζί της μεγάλες στιγμές. Έχει “δεθεί” τόσο με τον σύλλογο όσο και τον κόσμο του. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξει στην απόφασή του αν ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των Άγγλων. Κάτι που για την ώρα δεν φαίνεται να αλλάζει.

Οπότε γιατί ο Βέλγος μέσος να αποχωρήσει από το “Έτιχαντ”; Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης του, σύμφωνα πάντα με τα αγγλικά ΜΜΕ, που ξέρουν κάτι παραπάνω. Έτσι, λοιπόν, ο ταλαντούχος χαφ θα συνεχίσει να μαγεύει με τη φανέλα των “σίτιζεν” ακόμη και αν χρειαστεί να παίζει μόνο εντός Αγγλίας και όχι στα ευρωπαϊκά… σαλόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ