ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
«Καυτός» Φαμπρίτσιο Ρομάνο… Έβγαλε όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Άρσεναλ on air!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Αήττητο ήταν και πάει… (vid)

Η Γουότφορντ έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της Λίβερπουλ στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας εντός έδρας τους "κόκκινους" με 3-0.

Αήττητο ήταν και πάει… (vid)

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ φιλοξενήθηκε από τη Γουότφορντ στο “Βίκαρειτζ Ρόουντ”. Οι “κόκκινοι” είδαν το αήττητο σερί 44 αγωνιστικών να σπάει, καθώς ηττήθηκαν με 3-0 από τις “σφήκες”. Παράλληλα, διεκόπη το σερί 18 φετινών νικών. Το αποτέλεσμα, πάντως, ήταν απόλυτα δίκαιο, καθώς η Γουότφορντ αγωνίστηκε για την επιβίωσή της ενώ η ομάδα του Κλοπ πραγματοποίησε αμέτρητα ατομικά λάθη και τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση.

Όπως ήταν αναμενόμενο η κατοχή της μπάλας άνηκε στους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι είχαν αποδεχτεί το ρόλο τους και περίμεναν τον αντίπαλο στο δικό τους μισό. Σε σχηματισμό 4-5-1 οι “σφήκες” δημιουργούσαν μία διπλή ζώνη άμυνας αρκετά συμπαγής. Η πρώτη φάση του αγώνα, μάλιστα, άνηκε στη Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι με δράστη τον Ντελαφέου πάτησαν περιοχή αλλά ο Ισπανός σούταρε λίγο πάνω από την εστία του Άλισον.

Η φλύαρη κατοχή της Λίβερπουλ δε δημιουργούσε τον παραμικρό κίνδυνο στον αντίπαλο. Η στατικότητα των παικτών του Κλοπ εμπόδισε τη δημιουργία απειλών, με συνέπεια η Γουότφορντ να διατηρεί σχετικά ακούραστα το μηδέν πίσω. Το πρώτο ημίχρονο, βέβαια, σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Ντελαφέου. Ο 25χρονος άσος δεν πάτησε καλά σε μία μονομαχία με τον Φαν Ντάικ και θα είναι τυχερός αν έχει αποφύγει τη ρήξη χιαστού. Το πρώτο 45λεπτο, πάντως, έκλεισε με μία ακόμα ευκαιρία των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, ύστερα από αδράνεια της κόκκινης άμυνας, ο Ντίνι προσπάθησε με δύο προσπάθειες να κερδίσει τον Άλισον χωρίς επιτυχία.

Στην επανάληψη η Γουότφορντ κυνήγησε το γκολ. Αρχικά προειδοποίησε τη Λίβερπουλ με το σουτ του Σαρ να αποκρούει ο Άλισον. Η Λίβερπουλ στο 52 έκανε τη μοναδική της καλή φάση αλλά το σουτ του Ρόμπερτσον απέκρουσε ο Φόστερ. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Σαρ στο 53ο λεπτό με τον Ντουκουρέ να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια και να σερβίρει έτοιμο γκολ.

Η τρικυμία για την άμυνα των “κόκκινων” συνεχίστηκε με τον Φάν Ντάικ να πιάνεται στον ύπνο στο 60ο ΄λεπτό. Έτσι, ο Σάρ εκμεταλλευόμενος την κάθετη πάσα του Ντίνι και την αργή αντίδραση του Φαν Ντάικ διπλασίασε τα τέρματά του σημειώνοντας το 2-0. Η μοναδική αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε από ένα δοκάρι του Λαλάνα στο 66΄ που σταμάτησε στο δοκάρι. Η γιορτή για τις “σφήκες” δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα. Στο 73ο λεπτο ήταν η σειρά του Αλεξάντερ να λαθέψει γυρνώντας τη μπάλα προς την εστία του. Ο Σαρ πήγε πρώτος στο γύρισμα και την πάσαρε στον Ντίνι για το 3-0.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι “κόκκινοι” παρέμειναν ακίνδυνοι. Αντίθετα οι παίκτες της Γουότφορντ δεν έχασαν ούτε για ένα λεπτό τη συγκέντρωσή τους με αποτέλεσμα να κερδίσουν δίκαια με 3-0. Αυτή η νίκη τους ανέβασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έστω και στην ισοβαθμία με την Μπόρνμουθ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ