ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Κάρφωσε» τον Ράτκλιφ ο Φερνάντες: «Δεν είναι ωραίο να ακούει κάποιος ότι είναι υπερτιμημένος»
Ο μυθικός Ραφίνια άφησε πίσω του… Τιτάνες όπως ο Κακά κι ο Νεϊμάρ! (stats)
Χούμελς: «Ρόμα, ζητάω συγγνώμη σε όλους! Τους απογοήτευσα όλους»
«Βράζουν» στη Σοσιεδάδ για τη διαιτησία κόντρα στην Γιουνάιτεντ: «Ο Διάβολος ήταν ντυμένος στα μπλε»
Αδιόρθωτος Νεϊμάρ: Πάρταρε σε φάρμα με τουλάχιστον 10 γυναίκες! (vid)
Μπαρτσελόνα: Ο φευγάτος… μένει με νέο «πλούσιο» συμβόλαιο!
Ο Αρτέτα μοιράστηκε τα πιο ευχάριστα νέα για τον Σάκα!
Ο Σλοτ έδωσε εντολή: «Θέλω να παραμείνει και του χρόνου στην Λίβερπουλ»
Ο Σαλάχ ξεπέρασε δύο μύθους κι… έπιασε άλλους δύο στην Premier League!
Ειρωνικός Γκουαρντιόλα – Η απάντηση του στις… προσβολές του Καπέλο!
Ρεάλ: Απίστευτο – Ο Αντσελότι θα κάνει προπόνηση με… τρεις παίκτες!
Το ντεκολτέ της Τζεορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι έτοιμο… να εκραγεί (pics)
Στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης ο στόπερ της επόμενης 15ετίας
Αμορίμ: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον Μπρούνο να κερδίσει τίτλους»
Ουσμάν Ντεμπελέ: Σοβαρεύτηκε, άφησε τα video games και… επανασυστήθηκε
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι

Επέστρεψε στους αγώνες ο Σανέ!

Πάτησε χορτάρι ξανά ο Σανέ, αγωνιζόμενος με την ομάδα νέων!

Επέστρεψε στους αγώνες ο Σανέ!

Η επιστροφή του Λιρόι Σανέ σε αγωνιστικούς ρυθμούς είναι γεγονός. Ο 24χρονος εξτρέμ της Σίτι υπέστη ρήξη χιαστού τον Αύγουστο, κάτι που τον άφησε για πολύ καιρό εκτός δράσης. Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Σανέ αγωνίστηκε για 57 λεπτά στον αγώνα της ομάδας νέων κόντρα στην αντίστοιχη της Άρσεναλ και όπως είναι λογικό, δήλωσε πολύ χαρούμενος με τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

“Ένιωσα πραγματικά καλά. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να είμαι ξανά στο γήπεδο. Βέβαια έχω πολύ δρόμο ακόμα για να βρεθώ στο επίπεδο που ήμουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, όμως αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Νιώθω αυτοπεποίθηση και μεγάλη χαρά που δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα σήμερα.

Φυσικά και θα ήταν καλό να επιστρέψω στο 100% το συντομότερο δυνατό. Όμως δεν θέλω να πιέσω τον εαυτό μου για να το κάνω. Πρέπει να ξανασυνηθίσω το γρήγορο ρυθμό της Αγγλίας, γιατί όταν λείπεις για τόσο καιρό θέλεις χρόνο για να ανακάμψεις”

Image result for sane sterling aguero

Τεράστιο όπλο για τη μηχανή του Πεπ

Είναι δεδομένο ότι ο Πεπ θα ήθελε τον καλό Σανέ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο Γερμανός είναι ένας εξτρέμ τοπ κλάσης, που έχει προσφέρει τα μέγιστα στους “Πολίτες”. Μαζί με τους Στέρλινγκ και Αγουέρο συνέθεσαν την επιθετική τριάδα που έσπασε τα κοντέρ τα προηγούμενα δύο χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Εφόσον ο Σανέ αναρρώσει γρήγορα, η Σίτι ενισχύεται κι άλλο στην προσπάθειά της να κατακτήσει τους εναπομείναντες στόχους της τη φετινή σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ