ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Νοκ άουτ ο Λαπόρτ για τη ρεβάνς με τη Ρεάλ!

Το δεύτερο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί στο "Έτιχαντ" θα χάσει, όπως όλα δείχνουν, ο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Εμερίκ Λαπόρτ.

Νοκ άουτ ο Λαπόρτ για τη ρεβάνς με τη Ρεάλ!

Η φετινή σεζόν πάει από το κακό στο χειρότερο για τον Εμερίκ Λαπόρτ. Ο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι πριν από λίγες εβδομάδες επέστρεψε στην ενεργό δράση. Έδειχνε πιο δυνατός, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός για πολλούς μήνες.

Ωστόσο, ο Βάσκος στόπερ δεν πρόλαβε να το χαρεί. Στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ τραυματίστηκε εκ νέου. Μάλιστα, δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς με τους Ισπανούς, κάτι που είχε  ως αποτέλεσμα να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου άρον- άρον.

Τα νέα για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και για τον Λαπόρτ στη συνέχεια δεν ήταν καθόλου καλά. Όπως αναφέρουν τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ ο ταλαντούχος παίκτης θα χρειαστεί να μείνει στα “πιτς” για περίπου ένα μήνα. Σίγουρα έχει περάσει και πιο δύσκολες στιγμές. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα χάσει τη ρεβάνς με τους “μερένχες” που θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου στο “Έτιχαντ”. Η φετινή σεζόν δεν είναι η καλύτερη για τον Λαπόρτ

Δεν προλαβαίνει να… αγιάσει ο Λαπόρτ!

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία ομάδα που στηρίζεται περισσότερο στην επίθεσή της, παρά στην άμυνά της. Όμως, η πολύμηνη απουσία του Εμερίκ Λαπόρτ από τα μετόπισθέν της ήταν μία τρανταχτή απώλεια και μπορεί να το καταλάβει κανείς εύκολα, βλέποντας τη βαθμολογική της συγκομιδή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ισπανός παίκτης έλαμψε δια της απουσίας του όλο αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν μπορούσε να βοηθήσει τους “πολίτες”. Κάτι που έδειχνε να αλλάζει από τη στιγμή που έδωσε το “παρών”. Πλέον και οι δύο πλευρές θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Μιας και ο νέος τραυματισμός του Λαπόρτ θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Νέα που σίγουρα δεν είναι καλά για κανέναν. Ούτε για τον ίδιο τον παίκτη, ούτε όμως και για τον προπονητή του που ήθελε να τον έχει διαθέσιμο στην τελική ευθεία του Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά στο δεύτερο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου θα κριθούν πολλά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ