ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Σουάρεζ: “Αυτόν θα ήθελα συμπαίκτη από την Ίντερ.”

O στράικερ της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρεζ, ονόμασε για μία ακόμη φορά τον στράικερ που θέλει να δει να φοράει τη φανέλα των Καταλανών.

Σουάρεζ: “Αυτόν θα ήθελα συμπαίκτη από την Ίντερ.”

Ο Λουίς Σουάρεζ βρίσκεται στα πιτς εδώ και καιρό λόγω ενός τραυματισμού του στο γόνατο. Ο Ουρουγουανός φορ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και ελπίζει να προλάβει να αγωνιστεί ξανά πριν το τέλος της χρονιάς. Σε κάθε περίπτωση, ο 33χρονος επιθετικός αναγνωρίζει ότι ο χρόνος του στη Μπαρτσελόνα λιγοστεύει. Γι΄αυτό το λόγο, επιθυμεί η ομάδα του να βρει τον αντάξιο αντικαταστάτη του που θα την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

Σύμφωνα με τον ίδιο και με δηλώσεις του στο RAC1, ο διάδοχος του αγωνίζεται στην Ίντερ. Πρόκειται για τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ο οποίος φέτος μετράει 16 γκολ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. “Ο Λαουτάρο είναι πολύ ταλαντούχος. Είναι ένας παίκτης που στη δεύτερη χρονιά του στην Ίντερ παίζει σε ένα εξαιρετικό επίπεδο. Οι παίκτες, όμως, δεν παίρνουν τις αποφάσεις. Το λέω εδώ και 2 χρόνια. Θα ήταν καλό να φέρουμε έναν νέο επιθετικό έτσι ώστε να αρχίσει να προσαρμόζεται και να μάθει προτού εγώ αποχωρήσω” ήταν τα λόγια του Σουάρεζ. O Λαουτάρο κάνει παπάδες στην Ίντερ παρέα με τον Λουκάκου

“Εκτιμάς κάτι όταν το χάσεις”

Η απώλεια του Λουίς Σουάρεζ είναι αισθητή για τη “Μπάρτσα” μέσα στο 2020. Τα 14 φετινά του γκολ και οι 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις λείπουν πολύ από την ομάδα. Χωρίς τον Ουρουγουανό στην ενδεκάδα, οι “μπλαουγκράνα” εξαρτώνται αποκλειστικά από τις εμπνεύσεις του Λιονέλ Μέσι. Ο 33χρονος φορ, μάλιστα, με δηλώσεις του σχολίασε όσους τον επικρίνουν για τα όσα μπορεί να προσφέρει στην ηλικία που είναι πια.

“Καμιά φορά όταν παίζεις ακούς ήδη ότι πρέπει να γίνεις αλλαγή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι εκτιμούν τη δουλειά σου όταν δεν είσαι εκεί. Είναι μία παρηγοριά. Είναι καλό να έρχονται καινούριοι παίκτες γιατί αυξάνεται ο ανταγωνισμός και ανησυχείς περισσότερο για τη θέση σου στην ενδεκάδα. Γνωρίζω την ηλικία μου και πρέπει να πιέζω όλο και περισσότερο τον εαυτό μου. Ο ανταγωνισμός είναι υγιής και καλός για την ομάδα”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ