ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Σουάρεζ: “Πάνε οι εποχές που νικάγαμε μόνο με τη… φανέλα”

Πολλά θα πρέπει να αλλάξουν στην Μπαρτσελόνα, ώστε η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης, σύμφωνα με τον Λουίς Σουάρεζ.

Σουάρεζ: “Πάνε οι εποχές που νικάγαμε μόνο με τη… φανέλα”

Πέρυσι ήταν η Λίβερπουλ. Πρόπερσι η Ρόμα. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει δώσει το “παρών” σε κάποιο τελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ από το 2015. Όχι και λίγα χρόνια όταν μιλάμε για μία ομάδα σαν τους Καταλανούς που έχουν μάθει να σηκώνουν πολλές κούπες. Όμως, αυτό μπορεί να αλλάξει και μάλιστα άμεσα, σύμφωνα με τον Λουίς Σουάρεζ.

Αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Και δη σημαντικές. Όπως τόνισε με δηλώσεις του ο έμπειρος φορ η ποιότητα λείπει από το ρόστερ των “μπλαουγκράνα”. Μάλιστα, μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως δεν φτάνει πια η… φανέλα για να έρθουν οι κούπες και οι νίκες.

Οι εποχές αυτές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Και αυτό φαίνεται πως το γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Λατίνος φορ, ο οποίος έχει ζήσει πολλές καλές, αλλά και κακές στιγμές με την “Μπάρτσα” από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι και σήμερα. Έχει δει πολλά στην Μπαρτσελόνα ο Σουάρεζ

Θέλει να βλέπει… ποιότητα ο Σουάρεζ!

Αρκετές φορές η Μπαρτσελόνα δεν παίρνει τη νίκη γιατί δεν έχει τόσες πολλές και καλές επιλογές στον πάγκο της. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο Λουίς Σουάρεζ. Ο Ουρουγουανός φορ πιστεύει ότι θα πρέπει η διοίκηση του συλλόγου να κάνει στο μέλλον όλες τις απαραίτητες κινήσεις (σ.σ μεταγραφές), ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει.

“Αν θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης θα πρέπει να έχουμε πιο πολλές και ποιοτικές λύσεις στον πάγκο μας. Βλέπουμε πώς το κάνουν οι άλλες ομάδες. Εμείς έχουμε μόνο μία καλή ενδεκάδα από καλούς παίκτες. Όλοι οι άλλοι έχουν 15-16 παίκτες τουλάχιστον. Πλέον βλέπουμε ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τους τίτλους ή τα παιχνίδια που πρέπει απλά και μόνο επειδή είμαστε η Μπαρτσελόνα. Δεν γίνεται στη σύγχρονη εποχή να πάρεις ματς με τη… φανέλα. Κάτι τέτοιο ίσχυε πριν από χρόνια. Όχι τώρα.

Πρέπει όλοι να παίζουν για την ομάδα. Να τρέχουμε μαζί, να αμυνόμαστε μαζί. Δεν γίνεται να λέμε άλλα και στο γήπεδο να κάνουμε άλλα. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος και πρέπει να  βρούμε τον τρόπο για να το διορθώσουμε”, τα λόγια του έμπειρου φορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ