Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζιντάν: Έχω τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, θα τα καταφέρουμε»
Home Page

Ζιντάν: Έχω τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, θα τα καταφέρουμε»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ζήτησε την στήριξη των φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του «Ελ Κλάσικο»!

29.02.2020 | 16:29

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του και στάθηκε στην δίκαια κριτική που δέχεται από τους φιλάθλους και τα Μέσα!

Αν μη τι άλλο η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πάει και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στο -2 από την κορυφή, την ώρα που έχουν τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα στο Μπερναμπέου.

Ο προπονητής των μερένχες, Ζινεντίν Ζιντάν, στάθηκε στην κριτική που δέχεται η ομάδα του από τους φιλάθλους. Από την άλλη όμως ζήτησε να υπάρχει καθολική στήριξε ενόψει αυτού του κρίσιμου ματς κόντρα στους Καταλανούς.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε ματς, ο Γάλλος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως όλοι μαζί θα καταφέρουν να βγουν από αυτήν την δύσκολη περίοδο…

«Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή καθώς έχουμε τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα στην έδρα μας. Αλλά όσοι ξέρουν από ποδόσφαιρο, γνωρίζουν πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Θέλουμε την υποστήριξη από όλους», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν ακούμε όσα λέγονται. Είναι λογικό που οι φίλαθλοι μας είναι ανήσυχοι. Όλοι μπορούν να κριτικάρουν, κάτι που κάνουν και τα Μέσα», είπε.

«Αλλά έχω τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι και είναι οι καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να βγούμε από αυτήν την δύσκολη περίοδο και να προχωρήσουμε μπροστά», ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version