ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: “Άδικα κατηγορείται ο Λόβρεν για την ήττα”

O τεχνικός της Λίβερπουλ χαρακτήρισε άδικο να φορτωθεί την ήττα με τη Γουότφορντ ο στόπερ της ομάδας του, Ντέγιαν Λόβρεν.

Κλοπ: “Άδικα κατηγορείται ο Λόβρεν για την ήττα”

Ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της ήττας της Λίβερπουλ από τη Γουότφορντ ήταν ο Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Κροάτης στόπερ φέρει μερίδιο ευθύνης στα 2 από τα 3 τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του. Συγκεκριμένα, οι αργές του αντιδράσεις και οι κακές του τοποθετήσεις επέτρεψαν στις “σφήκες” να δημιουργήσουν ευκαιρίες αλλά και να σκοράρουν στην εξέλιξη ορισμένων φάσεων. Έτσι, όπως φαντάζεται εύλογα κανείς βρέθηκε ο αποδιοπομπαίος τράγος για την απώλεια του αήττητου πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, πάντως, έσπευσε να υπερασπιστεί τον παίκτη του.

“Δεν είναι δίκαιο αλλά αυτός είναι ο κόσμος. Εάν όλοι μπορούν να κατηγορήσουν τον Λόβρεν για την ήττα τότε δε μπορώ να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους. Πολλές φορές έχω μιλήσει με ανθρώπους που ξέρουν λιγότερο ποδόσφαιρο από μένα. Είμαι εντάξει με αυτό γιατί πληρώνομαι καλά ως τεχνικός. Πολλά άλλα στόπερ θα είχαν δυσκολευτεί απέναντι στον Ντίνι. Ο Γκόμεζ είχε παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν. Το πρόβλημα δεν είναι η απώλεια της πρώτης μπάλας. Είναι η διάλυση της συνοχής στην προσπάθεια να βγεις πρώτος σε αυτήν. Δεν διαχειριστήκαμε καλά το πλάγιο από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ. Ο Λόβρεν και ο Ματίπ έχουν παίξει υπέροχα παιχνίδια όντας υγιείς και με ρυθμό. Ο Λόβρεν είναι ένας πολύ καλός στόπερ”. O Λόβρεν ήταν ένας εκ των πολλών αρνητικών πρωταγωνιστών της Λίβερπουλ στην ήττα κόντρα στη Γουότφορντ.

Αήττητο τέλος

Η αλήθεια είναι ότι η ήττα από τη Γουότφορντ πρέπει να αποδοθεί συνολικά σε όλους τους παίκτες. Όχι επειδή το κλισέ ορίζει ότι “όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε”. Επειδή, στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ούτε ένας διακριθέντας για τους “κόκκινους” στο “Βικαρέιτζ Ρόουντ”. Πέρα από τον Λόβρεν και οι Αλεξάντερ και Φαν Ντάικ ήταν ασυνήθιστα κακοί. Στην άλλη πλευρά του γηπέδου, Φιρμίνο, Μανέ και Σαλάχ δεν δημιούργησαν την παραμικρή απειλή.

Κάπως έτσι, λοιπόν, διεκόπη ένα σερί 44 αήττητων αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό το σερί έτρεχε από πέρυσι, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι τελευταία που είχε αναγκάσει την ομάδα του Κλοπ σε ήττα. Παράλληλα, έλαβε τέλος το σερί 18 συνεχόμενων νικών που είχε δημιουργηθεί φέτος μετά την ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό σημαίνει ότι η Άρσεναλ παραμένει η μοναδική ομάδα στην ιστορία που κατέκτησε την Πρέμιερ Λικγ χωρίς να χάσει (2004).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ