Γιουβέντους

Κεκλεισμένων των θυρών οι επόμενες αγωνιστικές στην Serie A!

Η Κυβέρνηση της Ιταλίας αποφάσισε πως οι αναμετρήσεις της Serie A θα γίνουν χωρίς όμως την παρουσία φιλάθλων!

Στην Ιταλία αποφασίστηκε και επίσημα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, χωρίς την παρουσία φιλάθλων!

Αν μη τι άλλο ο κοροναϊός έχει… μπει για τα καλά και στα αθλητικά δρώμενα. Οι κυβερνήσεις αρκετών χωρών σκέφτονται να ματαιώσουν αθλητικά γεγονότα προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός.

Εδώ και αρκετές μέρες αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο τα ματς στην Ιταλία, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ωστόσο, οι ομάδες και οι άνθρωποι της Serie A, ζητούν εδώ και καιρό να βρεθεί μια λύση, καθώς το πρόγραμμα… δεν βγαίνει αν συνεχιστούν οι ματαιώσεις των αναμετρήσεων.

Η λύση φαίνεται πως δόθηκε οριστικά από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντζέτσο Σπανταφόρα! Η Κυβέρνηση της Ιταλίας ανακοίνωσε πως όλες οι αναμετρήσεις θα γίνουν κανονικά, χωρίς ωστόσο την παρουσία των φιλάθλων, κάτι που βρήκε σύμφωνες όλες τις ομάδες, καθώς προέχει η υγεία όλων.

Μάλιστα, φαίνεται πως όλες οι αθλητικές δραστηριότητες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για περισσότερο από έναν μήνα, όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά δημοσιεύματα.

«Έχουμε πάρει αυτήν την απόφαση. Θα συνεχιστούν όλα τα πρωταθλήματα, όπως και αυτό του ποδοσφαίρου. Πάντως για εμάς προέχει η υγεία των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπανταφόρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ