ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Φάμπρεγκας έσταξε μέλι για το παιδί-θαύμα της Τσέλσι

Ο πρώην μέσος της Τσέλσι, Σεσκ Φάμπρεγκας, αποθέωσε την εμφάνιση του 18χρονου άσου των "μπλε", Μπίλι Γκίλμουρ, κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ο Φάμπρεγκας έσταξε μέλι για το παιδί-θαύμα της Τσέλσι

O Σεσκ Φάμπρεγκας αγωνίστηκε στη Τσέλσι για 4,5 χρόνια κατακτώντας μεταξύ άλλων 2 φορές την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ισπανός μέσος αγωνίζεται πια στη Μονακό αλλά εξακολουθεί να παρακολουθεί την πρώην του ομάδα. Έτσι, είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρόσφατη νίκη των “μπλε” επί της Λίβερπουλ με 2-0 στο πλαίσιο του 5ου γύρου του FA Cup. Τα γκολ για τη Τσέλσι πέτυχαν οι Γουίλιαν και Μπάρκλεϊ. Ωστόσο, πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης αναδείχθηκε ένας 18χρονος. Αναφερόμαστε, βέβαια, στον Μπίλι Γκίλμουρ. Ο Σκωτσέζος μέσος αγωνίστηκε για πέμπτη φορά με την πρώτη ομάδα και κατόρθωσε με μαεστρικό τρόπο να κυριαρχήσει στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το κράτημα της μπάλας και η προώθησή της με ασφάλεια ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακά δεδομένης και της ηλικίας του. Έτσι, ο Σεσκ Φάμπρεγκας έσπευσε να αποθεώσει τον Γκίλμουρ όταν ρωτήθηκε για τη εμφάνιση του μέσω του twitter. “Όταν έχεις την ποιότητα αλλά και τη διάθεση, την εργατικότητα και την εξυπνάδα, τότε πραγματικά μπορείς να δεις την πραγματική προοπτική ενός νεαρού παίκτη. Τα έχει όλα αυτά. Ήταν φανταστικός. Έβγαλε προσωπικότητα με τη μπάλα στα πόδια, εξυπνάδα στις αποφάσεις του δημιουργώντας γωνίες για τον εαυτό ενώ έχει και την απαραίτητη επιθετικότητα που χρειάζεται στην Πρέμιερ Λιγκ”. O Σεσκ Φάμπρεγκας αποθέωσε τον Μπίλι Γκίλμουρ.

Ένας ακόμη λαγός από το καπέλο του Λάμπαρντ

Τα εύσημα, πάντως, για την εμφάνιση του Μπίλι Γκίλμουρ πρέπει να πάνε και στον προπονητή του. Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει αναδείξει φέτος μία σειρά από πιτσιρίκια εκμεταλλευόμενος και τη συγκυρία της απαγόρευσης μεταγραφών. Ο τεχνικός των “μπλε” έχει εμφυσήσει με αυτοπεποίθηση τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του δείχνοντας τους εμπιστοσύνη. Πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που έχει καθιερώσει φέτος είναι ο Μάουντ, ο Τζέιμς, ο Έιμπραχαμ, ο Τομόρι και ο Γκίλμουρ.

Η στήριξη νεαρών παικτών, βέβαια, έχει το τίμημά της. Παρ όλα αυτά, η αστάθεια των “μπλε” δεν την έχει εμποδίσει να βρίσκεται ακόμα μέσα στην τετράδα, κρατώντας με νύχια και με δόντια τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

https://twitter.com/cesc4official/status/1234965521214431233?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2F

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ