ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο “φευγάτος” Κέιν “καλοβλέπει” τη Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο στράικερ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, μοιάζει έτοιμος να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του το προσεχές καλοκαίρι.

Ο “φευγάτος” Κέιν “καλοβλέπει” τη Γιουνάιτεντ

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί παίκτη της Τότεναμ από το 2009 έχοντας συμπληρώσει 278 εμφανίσεις. Έχει εξελιχθεί σε σημαία του συλλόγου και της εθνικής Αγγλίας. Ωστόσο, του λείπει το απαραίτητο ασημικό που γοητεύει κάθε ποδοσφαιριστή. Αναφερόμαστε, βέβαια, στους τίτλους. Ο Άγγλος φορ δεν έχει πανηγυρίσει ούτε έναν τίτλο με τους “πετεινούς” παρόλο που έχει βάλει πλάτη για την ομάδα στηρίζοντας το μακροπρόθεσμο πλάνο της. ΄Έτσι, κάτι φαίνεται ότι έχει “σπάσει” μέσα του ειδικά μετά την απώλεια του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με το Goal.com, ο ποδοσφαιριστής δεν βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του στο σύλλογο την επόμενη χρονιά. Ο Χάρι Κέιν “διψάει” για τίτλους και δεν επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιο του, που λήγει το 2024. Το Goal.com, μάλιστα, αναφέρει ότι είναι θετικός σε μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν φυσικά, ο Ποκετίνο αναλάβει τους “κόκκινους διαβόλους” το επόμενο καλοκαίρι, τότε είναι βέβαιο ότι ο Άγγλος θα θελήσει σαν τρελός να μετακομίσει στο Μάντσεστερ. Τα συγκεκριμένα νέα, πάντως, αναμένεται να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στον Εντ Γούντγουορντ προκειμένου να καταθέσει επίσημη πρόταση το καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, ο Άγγλος θα κοστίσει ακριβά σε όποιον θέλει να το κάνει δικό της. Ο Χάρι Κέιν ψάχνει το νέο προορισμό της καριέρας του.

Το project της Τότεναμ δεν πείθει τον Κέιν

Η Τότεναμ μοιάζει φέτος να έχει κάνει βήματα πίσω για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Ο κορεσμός φαίνεται ότι έχει επέλθει στον οργανισμό, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται ξανά σε στάδιο ανοικοδόμησης. Η διαφαινόμενη, μάλιστα, απουσία από το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ περιορίζει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μάλιστα, το μπάτζετ του συλλόγου για το προσεχές καλοκαίρι δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, υπάρχει ένας ακόμη λόγος που ο Κέιν εύλογα δε θέλει να παραμείνει στο σύλλογο. Η έλευση του Μουρίνιο, ενός προπονητή με αμυντικούς προσανατολισμούς, καθιστά λιγότερη ελκυστική την Τότεναμ για τους επιθετικογενείς παίκτες. Συνεπώς, είναι λογικό να μη θέλει να μπει σε τακτικά καλούπια έχοντας ακόμα και ένα άχαρο ρόλο σε ορισμένα παιχνίδια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ