Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στάριτζ: “Έχω καταστραφεί”!
Λίβερπουλ

Στάριτζ: “Έχω καταστραφεί”!

Λύνει την σιωπή του ο Στάριτζ.

04.03.2020 | 08:46

Ο Ντάνιελ Στάριτζ έλυσε την σιωπή του και μίλησε για το μεγάλο σκάνδαλο των τελευταίων ημερών. Ο Άγγλος επιθετικός αρχικά έλυσε το συμβόλαιό του με την Τράνζοσπορτ χωρίς να διεκδικήσει ούτε ένα ευρώ για τους επόμενους μήνες του συμβολαίου που είχε υπογράψει. Λίγες ώρες μετά, αποκαλύφθηκε ότι ο Στάριτζ είχε παραβιάσει κάποιους κανόνες στοιχηματισμού και για αυτό τέθηκε εκτός λόγω τιμωρίας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Επιπροσθέτως του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 150 χιλιάδες ευρώ. Ο ίδιο μίλησε για την περιπέτειά του και για όλο αυτό που “καταστρέφει” την καριέρα του.

Τα λόγια του Στάριτζ

«Η σεζόν μου έχει τελειώσει. Έχω καταστραφεί» ανέφερε ο Στάριτζ σε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο YouTube. «Θα συνεχίσω την εκστρατεία για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Στόχος μου να μπορούν να μιλούν ελεύθερα με τις οικογένειές τους και τους στενούς τους φίλους. Όχι έχοντας πραγματικό κίνδυνο να τιμωρούνται», πρόσθεσε. «Αισθάνομαι ότι οι εταιρείες στοιχημάτων και η πρακτική τους και η διαδικασία των ανθρώπων που τοποθετούν στοιχήματα σε παίκτες που μετακινούνται σε ομάδες πρέπει να σταματήσει».

Να σημειωθεί ότι παρά το σκάνδαλο, ήδη η Άστον Βίλα είναι η πρώτη ομάδα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version