ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Κάριους: “Το φως των προβολέων με τυφλώνει”

Ο πρώην γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Λορίς Κάριους, έσπευσε με δηλώσεις του να καλύψει τα νέα λάθη που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Κάριους: “Το φως των προβολέων με τυφλώνει”

Ο Λορίς Κάριους έχει καταντήσει το πιο σύντομο ποδοσφαιρικό ανέκδοτο τα τελευταία 3 χρόνια. Ο Γερμανός γκολκίπερ είναι απορίας άξιο πως κατάφερε να κάνει καριέρα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Πρόκειται για έναν γκολκίπερ που κατόρθωσε να παίξει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά αυτό δεν εξελίχθηκε πολύ καλά για τον ίδιο και για τη Λίβερπουλ. Ειδικότερα, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης υπέπεσε σε 2 γκάφες ολκής, με αποτέλεσμα η ομάδα του να χάσει με 3-1. Ο ίδιος, βέβαια, είχε δικαιολογηθεί τότε λέγοντας ότι έπαιζε με διάσειση σε όλο το 2ο 45λεπτο.

“Δε σκέφτομαι πια τον τελικό στο Κίεβο. Είναι πολύ μακρινό. Σχεδόν 2 σεζόν πίσω. Υπήρχαν πολλές συνθήκες. Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό και κανείς δε μιλούσε γι αυτό. Ο κόσμος μπορεί να πει ό,τι θέλει αλλά δε με αφορά. Αφού εξετάστηκα, καταλάβαμε τη διάσειση αλλά όταν αγωνίζεται έχεις πολλή αδρεναλίνη για να το καταλάβεις. Χάρηκα που η Λίβερπουλ κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά”.

Οι δικαιολογίες, βέβαια, φαίνεται ότι βρίσκονται στην καθημερινή ατζέντα του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, ο νυν άσος της Μπεσίκτας φέρεται να δήλωσε στην τουρκική Fotospor ότι οι προβολείς των τουρκικών γηπέδων επηρεάζουν αρνητικά την απόδοσή του. Σύμφωνα με το 26χρονο τον τυφλώνουν τα δυνατά φώτα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί αβίαστα λάθη. Ας σημειωθεί ότι σε 30 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις φέτος έχει δεχθεί 45 γκολ.

https://twitter.com/TurkFootballTV/status/1235573162013847552?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2F

Ούτε στην Μπεσίκτας δεν τον θέλουν

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις του Κάριους, πάντως, τον φέρνουν κοντά στην πόρτα της εξόδου. Ειδικότερα σύμφωνα με την Sport Witness ο Κάριους κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Αυτό θα συμβεί αν η ομάδα του χάσει από τη Γαλατασαράι το προσεχές Σαββατικύριακο. Αν δηλαδή, η πέμπτη Μπεσίκτας χάσει για 9η φορά στη σεζόν αναμένεται ο Ερσίν Ντεστάνογλου να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του για τα εναπομείναντα παιχνίδια. Ας σημειωθεί ότι ο Λορίς Κάριους αγωνίζεται στην τούρκικη ομάδα για δεύτερη χρονιά ως δανεικός από τη Λίβερπουλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ