ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
Η ιστορική Πάρμα ΞΑΝΑ στη Serie A!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η συμβουλή του Νάνι στον Μπρούνο Φερνάντεζ

Ο πρώην συμπαίκτης του Μπρούνο Φερνάντεζ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Νάνι, αποκάλυψε τη συμβουλή που έδωσε στο συμπαίκτη του πριν μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Η συμβουλή του Νάνι στον Μπρούνο Φερνάντεζ

O Μπρούνο Φερνάντεζ έχει καταφέρει να αλλάξει τη σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις εμφανίσεις του. Η έλευση του στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο προσέδωσε στην ομάδα του Σόλσκιερ τη δημιουργικότητα που της έλειπε. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αναδείχθηκε παίκτης του μήνα Φεβρουαρίου στην Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, τα 3 γκολ και οι 2 ασίστ του σε 7 εμφανίσεις με τη φανέλα της νέας του ομάδας έχουν αναγκάσει τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να εμπνευστούν ήδη ένα σύνθημα για χάρη του.

Ας σημειωθεί, πάντως, ότι για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντεζ, η Γιουνάιτεντ έδωσε μάχη. Συγκεκριμένα, επιχείρησε να τον αποκτήσει και στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους χωρίς επιτυχία. Εν τέλει, η τρίτη της προσπάθεια ήταν και η φαρμακερή. Σημαντική επιρροή, πάντως, στην απόφαση του παίκτη διαδραμάτισε το “ψηστήρι” που του έκανε ένα πρώην της Γιουνάιτεντ. Αναφερόμαστε στο Νάνι, ο οποίος ανέφερε τα εξής στo Goal σχετικά με το θέμα: “Μόλις είδα τα νέα, αναγνώρισα τις προοπτικές. Του είπα να μη διαλέξει τη Σίτι ή κάποια άλλη ομάδα. Το συμβούλεψα να διαλέξει τη Γιουνάιτεντ. Μετά από 2 μήνες μετακινήθηκε σε αυτήν και ήμουν πολύ χαρούμενος που ακολούθησε τη συμβουλή μου. Ήταν όμορφο που τον είδα να παίζει εκεί σκοράροντας και παίζοντας πολύ καλά. Είναι ωραίο όταν συμβαίνει αυτό”. Ο Μπρούνο Φερνάντεζ εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Έβγαζε μάτι το ταλέντο του

Ο Νάνι συνυπήρξε στην ίδια ομάδα με τον Μπρούνο τη σεζόν 2018/2019 και υποστήριξε ότι από την αρχή είχε παρατηρήσει τις δυνατότητες του Πορτογάλου “δεκαριού”. “Την περίοδο που παίζαμε μαζί αντιλήφθηκα την ποιότητά και την προοπτική του. Μία μέρα σε μία κουβέντα που είχαμε τον παρότρυνα να προπονηθεί ακόμα πιο σκληρά. Αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο στην Ισπανία ή στην Αγγλία. Του είχα πει τότε ότι η καλύτερη μετακίνηση θα ήταν στην Αγγλία γιατί εκεί θα εκτιμούσαν το στυλ παιχνιδιού του. Εκεί θα σκόραρε πολλά όμορφα γκολ από μακρινή απόσταση τρελαίνοντας τον κόσμο”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ