Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστικά εκτός με Ατλέτικο ο Άλισον!
Champions League

Οριστικά εκτός με Ατλέτικο ο Άλισον!

Τους αρχικούς φόβους σχετικά με τον τραυματισμό του Άλισον επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

07.03.2020 | 12:16

Χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για τους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ. Ο Άλισον Μπέκερ έχει υποστεί έναν μικροτραυματισμό στην προπόνηση της ομάδας, ο οποίος θα του στοιχίσει την συμμετοχή του στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πλήγμα σοβαρό για την κάτοχο του τροπαίου, η οποία κυνηγάει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Εκτός μέχρι νεοτέρας

Ο Άλισον έχασε το ματς με την Τσέλσι και ήταν δεδομένο ότι θα είναι εκτός και το Σάββατο κόντρα στην Μπορνμουθ. Όμως με το μέγεθος του τραυματισμού να μην είναι γνωστό, υπήρχαν ακόμα κάποιες ελπίδες για τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο. Δυστυχώς όμως με δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι ο Βραζιλιάνος δεν προλαβαίνει:

“Δυστυχώς ο Άλι είναι εκτός. Είχε ένα μικρό περιστατικό στην προπόνηση πριν το ματς με την Τσέλσι. Εντάξει σε αυτό το ματς δεν θα έπαιζε θα ήταν στον πάγκο. Αλλά, αποφασίσαμε ότι ακόμα και αυτό ήταν ρίσκο και τον αφήσαμε εκτός. Έκανε εξετάσεις την επόμενη μέρα και του βρήκαν κάτι ανησυχητικό. Οπότε τώρα είναι εκτός και την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι σίγουρα εκτός. Μετά βλέπουμε”

Η ψυχολογία το τελευταίο διάστημα δεν είναι με το μέρος των “ρεντς”. Η απουσία του Άλισον έρχεται να δημιουργήσει μεγαλύτερο πονοκέφαλο στον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος καλείται να αναστρέψει την κατάσταση. Ποιος όμως θα κληθεί να… ξελασπώσει τον Κλοπ;

Ο ασταθής αντικαταστάτης του

Η ευθύνη πέφτει πάνω στον Άντριαν να υπερασπιστεί την εστία της Λίβερπουλ. Τα επόμενα ματς είναι κρίσιμα και ο Ισπανός τερματοφύλακας πρέπει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Ακόμα και με την Μπορνμουθ οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ θέλουν την νίκη, καθώς οι ήττες το τελευταίο διάστημα διαδέχονται η μία την άλλη. Το τρίποντο λοιπόν θα δώσει άλλη ώθηση στους παίκτες για την ρεβάνς με την Ατλέτικο.

Θα είναι όμως και μία καλή ευκαιρία για τον Άντριαν να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του. Στο ματς με την Τσέλσι όμως ο έμπειρος κίπερ φάνηκε ανέτοιμος και ειδικά στο πρώτο γκολ φέρει μεγάλη ευθύνη. Θα είναι άδικο όμως για τον ίδιο να κριθεί μόνο απ’ αυτό τον αγώνα. Στην αρχή της σεζόν πάντως που σε μερικά ματς αντικατέστησε τον Άλισον (λόγω τραυματισμού πάλι) έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Το έκανε όταν ουσιαστικά χάρισε το Σούπερ Καπ στην Λίβερπουλ, μήπως ήρθε η ώρα να το ξανακάνει σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό ματς;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version