ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Αζάρ: “Να δώσει και καμιά ασίστ ο Χάαλαντ, μόνο σκοράρει”

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Ντόρτμουντ κόντρα στην Γκλάντμπαχ, Τόργκαν Αζάρ, αστειεύτηκε με τη συχνότητα που μοιράζει ασίστ ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Αζάρ: “Να δώσει και καμιά ασίστ ο Χάαλαντ, μόνο σκοράρει”

Τα μέγιστα συνέβαλε ο Τόργκαν Αζάρ στην εκτός έδρας νίκη της Ντόρτμουντ επί της Γκλάντμπαχ με 2-1. Συγκεκριμένα, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του χάρη σε ένα εκπληκτικό τέρμα. Η φάση, βέβαια, ξεκίνησε από τον Έρλιγκ Χάαλαντ και τη συνολικό πρέσινγκ ψηλά των Βεστφαλών. Ο Νορβηγός φορ έκλεψε τη μπάλα και την παρέδωσε στο Βέλγο, ο οποίος δημιούργησε χώρο τον εαυτό του για να σκοράρει ο 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Έτσι, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο σκόρερ αστειεύτηκε με τον Χάαλαντ και τη διαφορά συχνότητας των γκολ με τις ασίστ που σημειώνει.”Νομίζω ότι ο Χάαλαντ πρέπει να δίνει περισσότερες ασίστ. Σκοράρει υπερβολικά” είπε γελώντας στο Sky Sports Germany o Αζάρ. “Που και που είναι καλό να δίνεις και καμία τελική πάσα. Τελευταία φορά του έδωσα εγώ μία. Οπότε τώρα είναι καλά που μου την επέστρεψε. Είμαστε 1-1 στις ασίστ. Την επόμενη θα του δώσω εγώ ξανά”. Αζάρ

Πλήγωσε την πρώην

Όσον αφορά τον Τόργκαν Αζάρ ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψε στο Μπορούσια Παρκ, ως αντίπαλος αυτή τη φορά. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι πέρασε 5 χρόνια ως παίκτης της Γκλάντμπαχ. Σε εκείνο το διάστημα εξελίχθηκε στον σούπερ σταρ της ομάδας μετρώντας 46 γκολ και 44 ασίστ σε 182 εμφανίσεις.

Αυτό, βέβαια, δεν τον έκανε να χαριστεί στην πρώην ομάδα του. Ειδικότερα, πέρα από το γκολ κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες από κάθε άλλο παίκτη στο γήπεδο. Επίσης ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα σουτ στον στόχο. Ο ίδιος με δηλώσεις του σχολίασε την επιστροφή του στο γήπεδο που έφτιαξε το όνομά του: “Είναι πάντα πολύ ξεχωριστό. Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω εδώ. Είχα πολύ καλές στιγμές εδώ. Αγαπώ τους πάντες αλλά λυπάμαι γιατί αγωνίζομαι στην Ντόρτμουντ πια και πρέπει να υπερασπιστώ τη φανέλα της ομάδας μου”

Ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη νίκη ήταν πολύτιμη για την ομάδα του Φαβρ, καθώς ξεπέρασε τη Λειψία στη δεύτερη θέση. Παράλληλα, άσκησε πίεση στην πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα επιδιώξει την Κυριακή (8/3) να αυξήσει τη διαφορά της στους 4 βαθμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ