ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Φέτος το Μάντσεστερ ανήκει στο διάβολο (vid)

Για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι, αυτή τη φορά με 2-0 στο "Ολντ Τράφορντ".

Φέτος το Μάντσεστερ ανήκει στο διάβολο (vid)

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη Μάνστεστερ Σίτι στο “Ολντ Τράφορντ”. Οι “κόκκινοι διάβολοι” αγωνίστηκαν με τη συνταγή του πρώτου παιχνιδιού στο πρωτάθλημα και το πλάνο απέδωσε με το τελικό 2-0 να αποτυπώνει την πραγματικότητα του αγώνα. Παρά την υπεροχή της Σίτι όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, η Γιουνάιτεντ ήταν πιο κυνική και με αυτή τη νίκη παρέμεινε στο -3 από την τέταρτη Τσέλσι. Παράλληλα, ο Σόλσλκιερ έγινε ο δεύτερος προπονητής μετά τον Κλοπ που κατάφερε να κερδίσει τουλάχιστον 3 φορές τον Γκουαρντιόλα μέσα στη σεζόν. Δύο φορές στην Πρέμιερ Λιγκ και μία στο Λιγκ Καπ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που προσπάθησε να αναλάβει παιχνίδι πρωτοβουλίας από το πρώτο λεπτό. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ δεν κάθισε να περιμένει τη Σίτι. Αντιθέτως πίεζε μέχρι την αντίπαλη εστία δημιουργώντας προβλήματα στους σίτιζενς. Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα άνηκε στους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα, μετά από λάθος του Σο η μπάλα έφτασε στον Στέρλινγκ, ο οποίος δε μπόρεσε να νικήσει τον Ντε Χέα. 6 λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά των γηπεδούχων να φτάσουν κοντά στο γκολ. Η φάση ξεκίνησε από κλέψιμο μετά από πρέσινγκ αλλά ο Τζέιμς σούταρε πάνω στον Έντερσον από δύσκολη γωνία.

Η κυκλοφορία της Σίτι ήταν καλή αλλά ακίνδυνη για την εστία του Ντε Χέα. Ο λόγος ήταν η συμπαγής αμυντική λειτουργία και των 10 παικτών της ομάδας, η οποία απέτρεπε τις κάθετες πάσες και ευνοούσε περισσότερο ένα παράλληλο παιχνίδι της Σίτι. Έτσι, η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που χαμογέλασε πρώτη. Η ομάδα του Σόλσκιερ πήρε το προβάδισμα στο 30ο λεπτό χάρη στο γκολ του Μαρσιάλ, με τον Έντερσον όμως να έχει ξεκάθαρο μερίδιο ευθύνης. Ειδικότερα, μία κομπίνα από φάουλ του Φερνάντεζ ήταν αρκετή για να ξεγελάσει την ομάδα του Γκουαρντιόλα μάντσεστερ

Μοιραίος ο Έντερσον

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η Γιουνάιτεντ είχε και άλλη μία υποψία ευκαιρίας να σκοράρει αλλά οι τελικές επιλογές την πρόδωσαν. Ειδικότερα, ο μεν Γουάν Μπισάκα πάσαρε πάνω σε αμυντικό και ο δε Μαρσιάλ σούταρε αδύναμα από ευνοϊκή θέση αντί να πασάρει έξω στον Φερνάντεζ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έψαξε την άμεση απάντηση στο δεύτερο 45λεπτο αλλά μάταια. Το σουτ του Φόντεν στο 56΄απομάκρυνε σε κόρνερ ο Ντε Χέα. Η Σίτι είχε κερδίσει μέτρα ψηλά στο γήπεδο αλλά αυτό την καθιστούσε ευάλωτη πίσω. Έτσι, κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο τέρμα στο 70΄. Ο Τζέιμς εκδήλωσε την κόντρα επίθεση αλλά λειτούργησε εγωιστικά, με αποτέλεσμα να μην πασάρει στον Μπρούνο και να σουτάρει πάνω στον Έντερσον.

Η είσοδος του Μαχρέζ στην αναμέτρηση πρόσφερε το στοιχείο του απρόβλεπτου στους φιλοξενούμενους με τον Αλγερινό να αναστατώνει τον Γουίλιαμς. Στο 75΄από γύρισμα του ο Στέρλινγκ δε μπόρεσε αρχικά να σκοράρει ενώ στη συνέχεια ο Ντε Χέα απομάκρυνε με τα πόδια το σουτ του Ζεσούς. Το παιχνίδι κυλούσε με την Γιουνάιτεντ να οχυρώνεται όλο και περισσότερο και να δημιουργεί ένα πραγματικό τοίχος. Οι σέντρες και το υπομονετικό passing game δεν είχαν αποτέλεσμα και τελικά οι “κόκκινοι διάβολοι” πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, o Έντερσον υπέπεσε σε δεύτερο μεγάλο λάθος, καθώς με τα χέρια σημάδεψε τον Μακτομινεϊ. Ο Σκωτσέζος με κενή εστία έγραψε το τελικό 2-0 και οδήγησε τους οπαδούς της ομάδας του σε ντελίριο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ