ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Πάει για ακόμα ένα “μπαμ” στην άμυνα ο Γκουαρντιόλα!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει καταλήξει στον Μίλαν Σκρινιάρ και σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρει στο Μάντσεστερ.

Πάει για ακόμα ένα “μπαμ” στην άμυνα ο Γκουαρντιόλα!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα όσο καιρό είναι στην Μάντσεστερ Σίτι, έχει κάνει τις μεγαλύτερες οικονομικές επενδύσεις για να χρίσει μια συμπαγή άμυνα. Μπορεί την μεγαλύτερη έμφαση στην τακτική και στο παιχνίδι του γενικότερα να την δίνει στο δημιουργικό κομμάτι, παρόλα αυτά, στην θητεία του στου “Πολίτες” δείχνει να τον ενδιαφέρει μεταγραφικά η στελέχωση της άμυνάς του. Οι παίκτες που έχει αγοράσει εκεί είναι απείρως περισσότεροι από οποιαδήποτε άλλη γραμμή. Οταμέντι, Μεντί, Ντανίλο, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Κανσέλο και τώρα….Σκρινιάρ.

Από την μία κάνει εντύπωση, από την άλλη όμως, είναι και λίγο φυσιολογικό με αυτά που του έχουν συμβεί. Μην ξεχνάμε ότι το μισό χρόνο έπαιζε με τον Φερναντίνιο σέντερ μπακ, λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών των αμυντικών του. Ιδίως του Λαπόρτ, που είναι και ο πιο βασικός.

Ο Γκουρντιόλα λοιπόν, προσανατολίζεται σε μία ακόμα μεγάλη επένδυση στην άμυνα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, ο Καταλανός σκέφτεται πολύ σοβαρά να κινηθεί το καλοκαίρι για τον κεντρικό αμυντικό της Ίντερ, Μίλαν Σκρινιάρ. Ο Σλοβάκος κάνει πολύ καλή σεζόν με τους νερατζούρι, έχοντας εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία. Φέτος, έχει ξεκινήσει σε 23 παιχνίδια στην Σέριε Α, ενώ ήταν βασικός και σε όλα τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάει για ακόμα ένα "μπαμ" στην άμυνα ο Γκουαρντιόλα!

Δύσκολη περίπτωση – Πολλά χρήματα

Για να γίνει αυτή η σπουδαία μεταγραφή, θα πρέπει η Σίτι να ξοδέει αρκετά χρήματα. Ο Σκρινιάρ είναι ψηλός, δυνατός, σε καλή ηλικία και καθώς περνούν τα χρόνια δείχνει όλο και πιο βελτιωμένος. Όλα αυτά κάνουν την Ίντερ να μην επιθυμεί να τον πουλήσει και αν χρειαστεί να το κάνει, δεν πρόκειται να πέσει κάτω από ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Επομένως, Ο Γκουαρντιόλα θα πρέπει να είναι πολύ σίγουρος και 100% πεπεισμένος ότι αυτός είναι ο παίκτης που ψάχνει και θα λύσει όλα τα αμυντικά του προβλήματα. Πάντως δύσκολα η Σίτι του χαλάει χατίρι. Κι αυτό είναι ένα σημαντικό δείγμα, ότι η μεταγραφή πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ