ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Τα πρωταθλήματα επέστρεψαν... δυναμικά και εμείς σας παραθέτουμε την ενδεκάδα της αγωνιστικής! Premier League, La Liga, Bundesliga… και πολλά ακόμη!

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Ενδεκάδα για όλες τις ποδοσφαιρικές… απαιτήσεις ετοίμασε η ομάδα του Sportsking.

Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου είχε άρωμα Ιταλίας… και άλλες ματσάρες. Πολλά τέρματα, ανατροπές, συγκινήσεις και κυρίως απρόβλεπτες αναμετρήσεις. Προσωπικά, μας δυσκόλεψε αρκετά.

Απολαύστε λοιπόν, ακόμη μια, καλύτερη ενδεκάδα και τους λόγους για τους οποίους επιλέξαμε τους βασικούς 11.

 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΝΤΑΒΙΝΤ ΝΤΕ ΧΕΑ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ)

Ο 29χρονος διεθνής Ισπανός, μπορεί να μην διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να απουσιάζει από μια κορυφαία ενδεκάδα. Άλλωστε οι αρετές του είναι γνωστές. Απέναντι στη Σίτι, πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση με 4 αποκρούσεις, βοηθώντας στα μέγιστα για την επικράτηση (2-0). Ο Ισπανός σε 32 παιχνίδια έχει δεχθεί 33 τέρματα, ενώ σε 10 αναμετρήσεις έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

ΔΕΞΙ ΣΤΟΠΕΡ

ΑΝΤΟΝΙΟ ΡΟΥΝΤΙΓΚΕΡ (ΤΣΕΛΣΙ)

O 27χρονος Γερμανός διεθνής είναι αλήθεια ότι ψάχνει τα πατήματά του. Δεν έχει πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις φέτος, όμως η συνολική εξαιρετική φόρμα των «μπλε» βοηθάει και τον ίδιο να αποδώσει καλύτερα. Απέναντι στην εντός έδρας νικηφόρα επικράτηση απέναντι στην Έβερτον (4-0), ήταν σταθερός και αποσόβησε κάθε δημιουργία απειλής των «ζαχαρωτών». Ο Γερμανός σε 18 συμμετοχές μετρά και 2 τέρματα.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ (ΛΙΜΠΕΡΟ)

ΧΑΡΙ ΜΑΓΚΟΥΑΪΡ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ)

Ο 26χρονος διεθνής Βρετανός, έχει μια σταθερή ανοδική πορεία στη Γιουνάϊτεντ και όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν, είναι θέμα χρόνου -εάν είναι υγιής- να πρωταγωνιστεί σε κάθε ενδεκάδα. Στην εντός έδρας νίκη απέναντι στη Σίτι (2-0), ο Βρετανός οπισθοφύλακας «καθάρισε» κάθε απειλή των «πολιτών» και κυριάρχησε στα μετόπισθεν για τους «reds» του Μάντσεστερ.

Με τους «κόκκινους διάβολους» έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα 40 συμμετοχές με 2 τέρμα και 2 ασίστ, ενώ δικαίως φορά πλέον και το περιβραχιόνιο της ομάδας του.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΟΠΕΡ

ΣΙΝΤΝΕΪ (ΜΠΕΤΙΣ)

Μάλλον θα τρίβετε τα μάτια σας, μάλλον δεν το πιστεύετε, αλλά σε όσο κακή κατάσταση και αν βρίσκεται ο 30χρονος Βραζιλιάνος, μετά από τέτοια ματσάρα πως να τον παραμελήσεις; Δεν είναι μόνο η «οβίδα» του 40’ που βάζει μπροστά τους «πράσινους» της Μπέτις, αλλά η συνολική του ανταπόκριση στα αμυντικά του καθήκοντα απέναντι σε μια Ρεάλ που «καιγόταν» για την νίκη, αλλά έχασε (2-1). Ο Βραζιλιάνος έχει μόλις 10(!) συμμετοχές και 1 γκολ για φέτος, που μπορεί να κρίνει και την έκβαση του πρωταθλήματος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ

ΑΑΡΟΝ ΡΑΜΣΕΪ (ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)

O 29χρονος Ουαλός, μπορεί να μην έτυχε ευρείας αποδοχής από τους «μπιανκονέρι» κατά την μετάβαση του από το Β. Λονδίνο και την Άρσεναλ, όμως αποδεικνύεται σημαντικό «εργαλείο» σε κάθε ρόστερ. Στο κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι -ελέω ιού- απέναντι στην Ίντερ (2-0), βρήκε το τρόπο με ένα σουτ εντός περιοχής να «ξεκλειδώσει» το μέχρι τότε «άχαρο» παιχνίδι. Ο Ουαλός, σε 24 αναμετρήσεις έχει 4 τέρματα και 1 ασίστ.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ

ΑΝΤΡΕΣ ΚΟΥΑΡΔΑΔΟ (ΜΠΕΤΙΣ)

Ο 33χρονος Μεξικανός αμυντικός μέσος έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Να «καταπίνει» τα χιλιόμετρα, να αλληλοκαλύπτει τα κενά των συμπαικτών του και… να παίζει με το «μυαλό» των αντιπάλων. Εάν δε, έβαζε και το γκολ στο β’ ημίχρονο, το οποίο σταμάτησε ηρωϊκά ο Μόντριτς στη γραμμή, θα μιλούσαμε για «μυθική» εμφάνιση. Ακόμα το γκολ του Τέγιο στο 82’, ξεκινά από δικό του κλέψιμο και ντουμπλάρισμα σε μαρκάρισμα στο κέντρο, μαζί με τον σκόρερ. Την φετινή σεζόν ο Μεξικάνος μετρά 22 συμμετοχές με 3 ασίστ.

ΔΕΞΙΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΜΕΣΟΣ

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ ΚΑΣΣΑΤΑ (ΤΖΕΝΟΑ)

O 22χρονος Iταλός αμυντικός μέσος, είναι ένας νέος ανερχόμενος πρωταγωνιστής για την Τζένοα. Εξαιρετικός στο δημιουργικό κομμάτι και κάνοντας τα βασικά ανασταλτικά αποτελεί τον κατάλληλο παρτενέρ για την ενδεκάδα μας. Στην εκτός έδρας νικητήρια αναμέτρηση απέναντι στη Μίλαν (1-2) ήταν κομβικός σκοράροντας το 2ο τέρμα της ομάδας του στο 41’. Την φετινή σεζόν σε 19 συμμετοχές έχει 2 γκολ και 1 ασίστ.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΜΕΣΟΣ

ΘΟΡΓΚΑΝ ΑΖΑΡ (ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ)

Για πολλά χρόνια ήταν στη «σκιά»… του αδερφού του! Πλέον όμως μοιάζει να έχει γυρίσει… ο τροχός! Η ενέργεια, η θέληση και το πάθος του 26χρονου Βέλγου, τον έχουν βοηθήσει να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική χρονιά. Απέναντι στην πρώην του ομάδα Γκλάντμπαχ πετυχαίνει ένα τρομερό τέρμα, στην εκτός έδρας νίκη των «κίτρινων» (1-2). Την φετινή σεζόν σε 33 συμμετοχές μετρά 5 τέρματα και 11 ασίστ.

ΔΕΞΙΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΣΙ (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)

Ναι, την προηγούμενη εβδομάδα έχασε το «τραίνο»… της ενδεκάδας του «βασιλιά» αλλά μάλλον μια απουσία είναι αρκετή! Δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά από την στιγμή που υπήρξε -ξανά- καθοριστικός. Στο 81’ αναλαμβάνει ο 32χρονος Αργεντινός την εκτέλεση του πέναλτι απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-0). Η Μπάρτσα πήρε το τρίποντο, η Ρεάλ «ζαλίστηκε» από την ιδέα της κορυφής και ξανά μπροστά οι «Μπλαουγκράνα»! Ο «Λίο» σε 31 συμμετοχές έχει 24 τέρματα, 16 ασίστ και… συνεχίζει!

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΟΣΚΑΡ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΘ (ΛΕΓΑΝΙΕΣ)

Μπορεί να μην είναι κανένα «θηρίο» για την περιοχή, όμως τεχνικά μπορεί να «κρύψει» την μπάλα μαζί με τους υπόλοιπους της ενδεκάδας μας. Ο 21χρονος Ισπανός, βύθισε τα «κίτρινα υποβρύχια» εκτός έδρας (1-2), με δυο δικά του τέρματα (47’, 70’) και πανάξια παίρνει την φανέλα του βασικού της εβδομάδας. Ο Ισπανός την φετινή σεζόν μετρά 28 συμμετοχές με 7 τέρματα και 2 ασίστ.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΑΟΥΛΟ ΝΤΙΜΠΑΛΑ (ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)

Και να θέλαμε να τον αφήσουμε κερκίδα… δεν μας πάει η καρδιά! «Τι έβαλε πάλι;» αναφωνήσαμε όσοι είδαμε το τέρμα του 26χρονου διεθνή Αργεντινού στην εντός έδρας νίκη επί της Ίντερ (2-0). Στο 67’ «κόλλησε» την μπάλα στο αριστερό, με κοφτή ντρίμπλα -που μας γύρισε δεκαετία πίσω- πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και σκόραρε με το ίδιο πόδι με εξωτερικά φάλτσα! Σίγουρα ζωντάνεψε, ένα «νεκρό» -λόγω απουσίας κόσμου- γήπεδο μέχρι τότε και μας «έδωσε» ένα λόγο να μνημονεύουμε την αναμέτρηση. (Εκτός και αν η «κατάρα» του Ράμσεϊ, «ξαναχτυπήσει».)

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ