Ντόρτμουντ

Xάαλαντ: “Στόχος μου να γίνω ο καλύτερος όλων”!

Ο Έρλινγκ Xάαλαντ δεν εφησυχάζεται με αυτά που έχει πετύχει μέχρι τώρα και κοιτάει μόνο την κορυφή.

Τα λόγια για το φαινόμενο που λέγεται Έρλινγκ Χάαλαντ, έχουν σχεδόν στερέψει. Ο Νορβηγός κάνει τα ένα ρεκόρ μετά το άλλο, δείχνοντας ότι η δεινότητά του στο σκοράρισμα είναι απαράμιλλη. Ακόμα και σε ματς που δεν δείχνει στην μέρα του, όπως σε αυτό με την Παρί, ο Xάαλαντ είχε τον τρόπο να κάνει όχι απλά αισθητή την παρουσία του, αλλά κατάφερε να κρίνει το παιχνίδι και σε ένα βαθμό την ίδια την πρόκριση. Τα επιτεύγματά του, είναι ικανά να κάνουν το όνομα του, συνώνυμα του γκολ, ειδικά αν βάλει διάρκεια στο παιχνίδι του. Xάαλαντ: "Στόχος μου να γίνει ο καλύτερων όλων"!

Ο Νορβηγός μετακόμισε το Γενάρη στην Ντόρτμουντ, κάνοντας μια πολύ μελετημένη κίνηση. Ήξερε ότι στην Βεστφαλία θα βρει και το χώρο να αναδειχτεί αλλά και το περιβάλλον για να γίνει καλύτερος. Προς το παρόν, η επιλογή του δείχνει να του βγαίνει και με το παραπάνω και όλοι μας περιμένουμε τι άλλο μπορεί να μας επιφηλάσει το μέλλον αυτού του υπερταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Οι βλέψεις του πάντως δεν είναι καθόλου ταπεινές. Ο Xάαλαντ θέλει ξεκάθαρα να γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη και δεν το κρύβει. Δεν μένει στα λόγια όμως, ο Νορβηγός δίνει κάθε μέρα το 100% για να το πετύχει.

Η δήλωση Xάαλαντ

«Δουλεύω τρομερά σκληρά. Όσο μπορεί να αντέξει το σώμα μου. Ο στόχος μου είναι να καταφέρω να γίνω κάποια στιγμή ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου», ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ