ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ: 3-4 η Αταλάντα με 4 γκολ του Ίλισιτς και ιστορική πρόκριση! (vid)

Σε έναν τρομερό αγώνα στο «Μεστάγια», η Αταλάντα ντουμπλάρισε τις νίκες της και πήρε ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League! Τέσσερα γκολ έβαλε ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Γιόσιπ Ίλισιτς!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ: 3-4 η Αταλάντα με 4 γκολ του Ίλισιτς και ιστορική πρόκριση! (vid)

Η Αταλάντα πέτυχε μία ιστορική πρόκριση κόντρα στη Βαλένθια, καθώς τη νίκησε με σκορ 4-3 εκτός έδρας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League με 2 νίκες. Το πρώτο ματς είχε λήξει 4-1!

Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή των «Μπεργκαμάσκι» στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ συνολικά θα είναι η 3η στην Ευρώπη. Η Αταλάντα είχε βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1987-88 και στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA το 1990-91.

O Γιόσιπ Ίλισιτς πέτυχε 4 γκολ απόψε και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που πετυχαίνει 4 τέρματα σε ένα εκτός έδρας νοκ-άουτ ματς της ομάδας του! «Καρέ» έχουν πετύχει επίσης οι Λιονέλ Μέσι (δις), Μάριο Γκόμες και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά στις έδρες τους. Επίσης, ο Ίλισιτς έφτασε τα 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2020 και είναι ο πρώτος σκόρερ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα!

Aν μη τι άλλο μιλάμε για τρομερά πράγματα!

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στην πρώτη φάση του αγώνα, που διεξήχθη σε άδειο γήπεδο λόγω του κοροναϊού, ο Ίλισιτς κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Ντιακαμπί και ο ίδιος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών για το 0-1. Η Βαλένθια απάντησε με πλασέ σε κενό τέρμα του Κέβιν Γκαμεϊρό στο 21′ για το 1-1.

Η Αταλάντα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 43′. Ο Ίλισιτς εκτέλεσε ξανά πέναλτι και νίκησε τον Σίλεσεν για το 1-2 των «Μπεργκαμάσκι» και ουσιαστικά σε αυτό το σημείο «σφράγισε» την πρόκριση των Ιταλών.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην απόλυτη ανατροπή όμως και δεν έδειξαν διατεθειμένοι να τα παρατήσουν. Το 2-2 έγινε στο 51′, όταν ο Φεράν Τόρες έκανε τη σέντρα και ο Γκαμεϊρό με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 67′ ο Τόρες από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με υπέροχο ψηλοκρεμαστό διαμόρφωσε το 3-2, δίνοντας κάποιες ελάχιστες ελπίδες στους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια όμως… μίλησε ο Ίλισιτς και με δύο ακόμη γκολ έδωσε τη νίκη-πρόκριση στην Αταλάντα! Αρχικά, στο 71′ έκανε το 3-3 με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 82′ διαμόρφωσε το τελικό 3-4 με όμορφο πλασέ.

Ιστορική πρόκριση για τη «σταχτοπούτα» Αταλάντα, που συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο και να βλέπει πέρα και από τους «8» του Champions League…

Τα highlights της αναμέτρησης:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Παρέχο, Ντιακαμπί (46’ Γουέδες), Βας, Κοκλέν (74’ Τσερίσεβ), Γκαγιά Φεράν Τόρες, Κοντογκμπιά, Σολέρ, Ροδρίγο (79’ Φλορέντζι), Γκαμεϊρό

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Παλομίνο, Γκόζενς, Καλντάρα, Ντζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν (44’ Σαπάτα), Φρόιλερ, Γκόμες (78’ Μαλινόβσκι), Πάσαλιτς (83’ Ταμέζ), Ίλισιτς

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ