ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Αναβλήθηκε το Σίτι-Άρσεναλ λόγω Μαρινάκη

Η Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ, επειδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης νοσεί από τον κορωνοϊό.

Αναβλήθηκε το Σίτι-Άρσεναλ λόγω Μαρινάκη

Η αναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι δε θα διεξαχθεί, όπως ήταν προγραμματισμένο στις 11/3. Η Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισε ως προληπτικό μέτρο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού να αναβάλει τον αγώνα ανάμεσα στους σίτιζενς και τους “κανονιέρηδες” λόγω του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ειδικότερα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ότι νοσεί από τον κορωνοϊό. Αυτό ανησύχησε τις αρχές του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς πριν 13 μέρες είχε βρεθεί στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.

Παράλληλα, η ίδια η ομάδα ανακοίνωσε ότι προέβη στα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να αποτρέψει την εξάπλωση του ιού. Έτσι, μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι έχει εντοπίσει τους παίκτες της ομάδας που ήρθαν σε επαφή με τον κύριο Μαρινάκη εκείνη τη μέρα. Αυτούς τους παίκτες, όπως συνιστάται, θα τους θέσει σε κατ΄οίκον απομόνωση για 14 μέρες. Το ίδιο θα συμβεί και με 4 παράγοντες του συλλόγου που βρέθηκαν κοντά στον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ στον επαναληπτικό αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ. Στο τέλος της ανακοίνωσης της, η Άρσεναλ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Μπράιτον ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση της με αντίπαλο την ομάδα του Αρτέτα το Σάββατο (14/3). άρσεναλ

Μία από τις πολλές αναβολές

Η έξαρση του κορωνοϊού έχει τεράστιες επιπτώσεις και στο ποδόσφαιρο, καθώς τα γήπεδα αποτελούν μέρος συγκέντρωσης τεράστιων μαζών. Συνεπώς, αυξάνεται ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού. Έτσι, έχει οδηγήσει στην ματαίωση πολλών παιχνιδιών ή στη διεξαγωγή τους κεκλεισμένων των θυρών. Το μεγαλύτερο πλήγμα έχει δεχθεί το ιταλικό πρωτάθλημα, του οποίου η λειτουργία έχει ανασταλεί μέχρι τις 3 Απριλίου.

Φυσικά, και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα έχουν επηρεαστεί από την όλη κατάσταση. Στη Γαλλία αναβλήθηκε το Παρί-Στρασβούργο ενώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγονται παιχνίδια χωρίς οπαδούς. Ειδικότερα, Μπαρτσελόνα και Νάπολι θα αναμετρηθούν χωρίς της παρουσία των φίλων τους στο “Καμπ Νου”. Το ίδιο συνέβη και στην εκτός έδρας νίκη της Άταλάντα επί της Βαλένθια στο “Μεστάγια”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ