ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Μουρίνιο: “Οι αναπληρωματικοί της Λειψίας θα ξεκινούσαν στην Τότεναμ”

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξήρε την ποιότητα του ρόστερ της Λειψίας δικαιολογώντας έτσι την ήττα της Τότεναμ από τους "ταύρους" με 3-0.

Μουρίνιο: “Οι αναπληρωματικοί της Λειψίας θα ξεκινούσαν στην Τότεναμ”

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την Τότεναμ στα τέλη Νοέμβρη, αντικαθιστώντας τον Μαουρίσιο Ποκετίνο. 3,5 μήνες ύστερα έχει δει την ομάδα του να βρίσκεται εκτός διεκδίκησης κάθε πιθανού τίτλου και μακριά από το στόχο της εξόδου στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η πιο πρόσφατη αποτυχία για την ομάδα του ήρθε στη Γερμανία, στην εκτός έδρας ήττα από τη Λειψία με 4-0. Οι “πετεινοί” προέρχονταν από το εις βάρος τους 1-0 του Λονδίνου. Ωστόσο, ουδέποτε πλησίασαν την ανατροπή του αποτελέσματος. Αντιθέτως, κατατροπώθηκαν από την κυκλοφορία της μπάλας και την ένταση που έβγαλε η ομάδα του Νάιγκελσμαν.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα ο “Special One” θέλησε να δικαιολογήσει την ήττα της ομάδας του. Έτσι, στάθηκε στις απουσίες των βαριών χαρτιών του αλλά και στο βάθος του ρόστερ της Λειψίας: “Ήμουν αισιόδοξος παραμονές του αγώνα αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Μία ομάδα ήταν πολύ πιο δυνατή. Δεν ήταν εύκολο και η Λειψία ξεκάθαρα άξιζε την πρόκριση στα προημιτελικά. Οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο θα δυσκολευόταν χωρίς τους 5 ή 6 από τους πολυτιμότερους της παίκτες. Είναι τόσο απλό. Όλοι οι παίκτες στον πάγκο της Λειψίας θα έπαιζαν αυτή τη στιγμή βασικοί στην ομάδα μου”. μουρίνιο

Γεμάτο το απουσιολόγιο

Η Τότεναμ έχει χτυπηθεί από πάρα πολλούς τραυματισμούς τη φετινή σεζόν. Σημαντικότεροι είναι αυτοί των δύο κορυφαίων σκόρερ της. Του Χάρι Κέιν, δηλαδή, και του Χέουνγκ Μιν Σον. Σημαντική απώλεια είναι αυτή του δυναμικοί μέσου Μούσα Σισοκό αλλά και του ταχύτατου, Στίβεν Μπεργβάιν. Στο μπλοκάκι των απουσιών δεν πρέπει να ξεχνάμε να παραλείψουμε και τους Μπεν Ντιέβις και Ντάβινσον Σάντσεζ.

Η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία βρίσκεται 7 πόντους μακριά από την τέταρτη Τσέλσι. Την επόμενη αγωνιστική δίνει έναν πολύ κρίσιμης σημασίας παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, καθώς οι 3 βαθμοί θα τη φέρουν ένα βαθμό πίσω από την πέμπτη Γιουνάιτεντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ