ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γερή σπόντα Σόλσκιερ για Μουρίνιο!

Το φορμάρισμα της Γιουνάιτεντ έχει δώσει άλλον αέρα στον Σόλσκιερ. Δείτε τις δηλώσεις του Νορβηγού τεχνικού και τις μπηχτές του προς τον Ζοσέ Μουρίνιο

Γερή σπόντα Σόλσκιερ για Μουρίνιο!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πέταξε το καρφάκι του προς τον προκάτοχό του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Νορβηγός τεχνικός ήταν ευχαριστημένος μετά τη νίκη της ομάδας του με 5-0 στην έδρα της Λίντσερ.  Η νίκη αυτή σημαίνει αυτόματα και πρόκριση της Γιουνάιτεντ στην οκτάδα του Γιουρόπα Λιγκ, όταν και εφόσον αυτό αρχίσει ξανά.

Μετά το παιχνίδι, ο Σόλσκιερ δήλωσε πως έπρεπε να αλλάξουν πολλά στο σύλλογο, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος δεν αναφέρεται ποτέ στους τραυματίες, κάτι που έκανε κατά κόρον ο Μουρίνιο. Ο νυν προπονητής της Τότεναμ είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες πως η δική του Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από εκείνη του Σόλσκιερ. Όπως φαίνεται, ο Σόλσκιερ δεν ξέχασε τα λόγια του Μουρίνιο και χθες έδωσε τη δική του απάντηση.

“Όταν ανέλαβα, έπρεπε να γίνουν πολλές αλλαγές. Έχουμε υπογράψει τέσσερις παίκτες, έχουμε χάσει κάποιους άλλους, ενώ στηριζόμαστε και σε νέα παιδιά. Δεν ξέρω αν ήταν δραματικές αυτές οι αλλαγές, πάντως πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Χρειαζόμασταν σίγουρες επιλογές και πιστεύω πως έχουν πιάσει τόπο. Δεν έχει να κάνει τόσο με την τακτική, αλλά με τους παίκτες.

Πιστεύω πως έχω την φιλοσοφία που ταιριάζει στο σύλλογο. Ήμουν χρόνια στην ομάδα σαν παίκτης και ξέρω τι χρειάζεται για να πετύχεις. Πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Κάθε ομάδα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και για να πετύχεις πρέπει να μπορείς να τις διαχειρίζεσαι. Δεν πίστευα απαραίτητα σε όλες μου τις επιλογές από τότε που ανέλαβα. Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά. Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε όλοι σε αυτό που κάνουμε.

Ξέρετε ότι εγώ δε συνηθίζω να μιλάω για τους τραυματίες. Εδώ και καιρό παίζουμε χωρίς τους Ράσφορντ και Πογκμπά, όμως δεν παραπονιέμαι. Το να έχεις τραυματισμούς είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ανταποκρίνεσαι με επιτυχία στις συνθήκες που έχεις μπροστά σου. Για αυτό το λόγο, εγώ ασχολούμαι μόνο με τους παίκτες που είναι υγιείς”. Ole Gunnar Solskjaer and Jose Mourinho shake hands

Βρήκε τη φόρμα της την καλύτερη περίοδο

Η Γιουνάιτεντ πατάει καλά εδώ και καιρό και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματά της. Η μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες έχει βοηθήσει ήδη την ομάδα του Σόλσκιερ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” μετρούν 8 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 11 τελευταία παιχνίδια τους.

Είναι στην πέμπτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, 3 πόντους πίσω από την τέταρτη Τσέλσι, ενώ βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά του Κυπέλλου και του Γιουρόπα Λιγκ. Για το μέγεθος της ομάδας βέβαια αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Πάντως, μπορεί σίγουρα να μεταφραστεί ως ένα καλό ξεκίνημα για την επιστροφή στις δόξες του παρελθόντος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ