ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Λάμπαρντ ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές το καλοκαίρι!

Η Τσέλσι αφού πέρασε τις δυσκολίες της φετινής σεζόν με επιτυχία, ετοιμάζεται ξεσκαρτάρισμα και προσθήκες που θα έχουν τη σφραγίδα του Λάμπαρντ.

Ο Λάμπαρντ ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές το καλοκαίρι!

Η Τσέλσι μετά από ένα καλοκαίρι που δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές και μια εντελώς νεοσύστατη ομάδα, είναι έτοιμη να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι για τον Λάμπαρντ και γενικότερα για το κλαμπ, τα πράγματα πήγαν καλύτερα του αναμενόομένου. Η ομάδα έμεινε τιμωρημένη, χωρίς μεταγραφές, με νέα και εκ των πραγμάτων άπειρο προπονητή, με όλες τις διοργανώσεις και όμως αντεπεξήλθε. Μπορεί οι προβλέψεις να ήταν δυσοίωνες, ο Φρανκ Λάμπαρντ και οι παίκτες του όμως έκαναν πολλά πράγματα σωστά, δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Επειδή όμως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, το καλοκαίρι αναμένονται αλλαγές. Από την μία υπάρχει το γεγονός ότι η ομάδα έχει σχεδόν 2 χρόνια να κάνει μεταγραφή ( εκτός από Πούλισικ). Από την άλλη, είναι το δεύτερο δεδομένο ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές παρέμειναν στο ρόστερ λόγω της απαγόρευσης. Μαζί και με την διάθεση της διοίκησης να επενδύσει πάνω στο νέο πρότζεκτ, όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το καλοκαίρι θα υπάρξουν πολλές προσθαφαιρέσεις. Ο Λάμπαρντ ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές το καλοκαίρι!

Οι φευγάτοι και οι στόχοι

Υπάρχουν πολλά σενάρια που ακούγονται για πολλούς ποδοσφαιριστές στο υπάρχον ρόστερ. Πιο ξεκάθαρα, είναι τα δεδομένα για τους μεταγραφικούς στόχους. Ο Κέπα είναι ο πρώτος που σίγουρα θα αποχωρήσει. Μάλιστα, ο αντικαταστάτης του έχει βρεθεί και είναι ο Πόουπ. Στην άμυνα θα γίνει ξεσκαρτάρισμα. Ο Μάρκος Αλόνσο θα αποχωρήσει, ενώ και ένας εκ των Ζουμά, Κρίστενσεν θα πουληθεί. Ο μεγάλος στόχος για την άμυνα, ακούει στο όνομα Κουλιμπαλί. Στο κέντρο υπάρχουν πολλά θέματα. Από την μία ο Μπάρκλεϊ είναι πιθανό να αποχωρήσει, από την άλλη είναι πιθανό να έρθει μεγάλη πρόταση για τον Καντέ. Ο στόχος πάντως του Λάμπαρντ, είναι ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Στην επίθεση, γίνεται ο κακός χαμός. Πέδρο είναι σχεδόν δεδομένα εκτός. Ο Γουίλιαν δύσκολα θα ανανεώσει, ενώ και κάποιος από τους αναπληρωματικούς επιθετικούς θα φύγει από το Λονδίνο. Ως γνωστόν, ο διακαής πόθος του Λάμπαρντ, είναι ο Τζέιντον Σάντσο. Η Τσέλσι θα κάνει τα πάντα για να τον ντύσει στα μπλε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ