ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χρυσάφι στα πόδια του Χέντερσον από Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να εξασφαλίσει την παραμονή του Ντιν Χέντερσον στο "Ολντ Τράφορντ".

Χρυσάφι στα πόδια του Χέντερσον από Γιουνάιτεντ

Ο τερματοφύλακας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον, έχει εξελιχθεί σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Άγγλος γκολκίπερ αποτελεί παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Την περασμένη σεζόν κατάφερε ως δανεικός να βοηθήσει στην άνοδο της Σέφιλντ στη μεγάλη κατηγορία. Έτσι, ο προπονητής του, ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν. Ειδικότερα, οι “λεπίδες” βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας χάρη στην εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει διαδραματίσει και ο Χέντερσον, κρατώντας 10 ανέπαφες εστίες και μετρώντας 70 αποκρούσεις σε 27 παιχνίδια στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι “κόκκινοι διάβολοι” επιθυμούν διακαώς την παραμονή του στο σύλλογο. Γι΄αυτό το λόγο, αναμένεται να του κάνουν πρόταση που θα του αποφέρει 100 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος του ποσού αρκεί να αναφερθεί ότι ο Μπρούνο Φερνάντεζ πληρώνεται το ίδιο ακριβές ποσό. Την ίδια ώρα, ο τωρινός δεύτερος τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ, Σέρχι Ρομέρο, αμείβεται με 70 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. χέντερσον

Καραδοκεί η Τσέλσι

Με το συμβόλαιό του να λήγει, πάντως, η παραμονή του Χέντερσον δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Συγκεκριμένα, η Τσέλσι παραμονεύει για την απόκτησή του και το project της σίγουρα είναι πιο ελκυστικό από αυτό της Γιουνάιτεντ. Με τον Κέπα, δηλαδή, να μη χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης του Λάμπαρντ, ο Χέντερσον αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στους “μπλε”. Αντίθετα, στη Γιουνάιτεντ αυτό δε φαντάζει τόσο εύκολο. Μόνο και μόνο εξάλλου η παρουσία του Ντε Χέα αρκεί για να καταστήσει δύσκολη τη μονιμοποίηση του Άγγλου κάτω από τα γκολπόστ.

Ας σημειωθεί, πάντως, ότι αν τελικά υπογράψει στη Γιουνάιτεντ έναντι 100 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα, τότε θα έχει δει το μισθό του να αυξάνεται για 4η φορά στην καριέρα του. Και είναι μόλις 23 χρονών. Ήδη στην εθνική Αγγλίας, άλλωστε, ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ σκέφτεται σοβαρά να τον χρησιμοποιεί έναντι του Τζόρνταν Πίκφροντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ