ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Μέρσον: “Δε θα είναι σωστό να πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Πολ Μέρσον, σχολίασε τις ιδιαιτερότητες όσον αφορά την ανάδειξη της Λίβερπουλ ως πρωταθλήτριας.

Μέρσον: “Δε θα είναι σωστό να πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ”

Η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει επηρεάζει το ποδόσφαιρο, με τη Λίβερπουλ να κινδυνεύει ακόμα και να χάσει το πρωτάθλημα. Η Πρέμιερ Λιγκ και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα αναζητούν τη πιο δίκαια λύση όσον αφορά την ολοκλήρωση της σεζόν. Ένα ενδεχόμενο είναι η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων και η κατοχύρωση της βαθμολογίας ως έχει. Ωστόσο, αυτό θα δημιουργούσε ένα τεράστιο αίσθημα αδικίας για τις ομάδες που βρίσκονται πολύ κοντά και παλεύουν για τις θέσεις του πρωταθλητή, τις ευρωπαϊκές και του υποβιβασμού.

Στην Πρέμιερ Λιγκ πρόσφατα ο Άλαν Σίρερ υποστήριξε ότι θα ήταν άδικο να στεφθεί πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ. Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ, Πολ Μέρσον, όπως δήλωσε στο Sky Sports: “Είναι όλα καλά να λες ότι η Λίβερπουλ βρίσκεται 25 βαθμούς μπροστά. Έστω, όμως ότι έπαιζα σνούκερ με ένα φίλο μου αύριο. Ήθελα 25 σνούκερς για να κερδίσω και ο φίλος μου έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Τότε για τις επόμενες 2 εβδομάδες θα του έλεγα ότι ίσως τελικά να είχα κερδίσει εγώ. Σίγουρα νιώθεις άσχημα για αυτούς. Έχουν 30 χρόνια να κερδίσουν τον τίτλο. Αν ήταν η Σίτι κανείς δε θα νοιαζόταν. Επειδή το έχουν κερδίσει ήδη. Αλλά 30 χρόνια είναι πολλά. Σαν ταινία μοιάζει. Μαθηματικά, όμως, δεν τον έχουν κερδίσει. Δεν είναι το ίδιο. Είναι πραγματικά κρίμα”. λίβερπουλ

Η γεμάτη τρύπες ιδέα του Μέρσον

Ο παλαίμαχος τοποθετήθηκε σχετικά με τον τρόπο που θα προχωρούσε εκείνος το πρωτάθλημα. “Θα μπορούσαμε να απομονώσουμε πλήρως κάθε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και σε λίγες εβδομάδες να ξεκινήσουμε ξανά. Θα κάνουμε τεστ σε όλους μετά από λίγες εβδομάδες και μετά θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών. Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά σε διαφορετικές ώρες. Ακόμα, όμως, είναι μία χαοτική κατάσταση. Δεν υπάρχει κανείς, πάντως, που να λέει ότι η επόμενη σεζόν πρέπει να ξεκινήσει τον Αύγουστο. Εμείς το επιλέγουμε. Το EURO θα διεξαχθεί του χρόνου. Οπότε δε θα υπάρχουν τα ανόητα φιλικά προετοιμασίας, κάτι που μας αγοράζει 6 εβδομάδες. Άρα μπορούμε να ξεκινήσουμε το Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη. Για το Τσάμπιονς Λιγκ και το EURO είναι απλό. Ακυρώστε τα. Δε χρειάζεται να παιχτούν”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ