ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο τοίχος στο Ντόρτμουντ έχει την ιστορία του Ρόις! (pics)
O Φόντεν παίκτης της χρονιάς στην Premier League και επίσημα!
Μόνο… σπαθιά δεν καταπίνει ο Μόντριτς για να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Στη Νάπολι θα θυμούνται για πολύ καιρό την ΦΑΟΥΛΑΡΑ του Κβαρατσκέλια! (vid)
Κριστιάνο, δεν είσαι εσύ… αυτός: Έχασε σίγουρο γκολ ο CR7! (vid)
Φεύγει… βράδυ από την Άρσεναλ ο Ράμσντεϊλ: Βρήκε ήδη άλλη ομάδα!
Δάκρυσαν και οι πιο δυνατοί με το αντίο του Νάβας προς τη Σεβίλλη!
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
Non-stop προβλήματα στην Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λεβαντόφσκι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Ούτε η Γιουβέντους θέλει τον Κουτίνιο

Η Γιουβέντους αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του δανεικού από τη Μπαρτσελόνα στη Μπάγερν Μονάχου, Φελίπε Κουτίνιο.

Ούτε η Γιουβέντους θέλει τον Κουτίνιο

Η καριέρα του Φελίπε Κουτίνιο έχει πάρει την κατηφόρα μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ. Η πορεία του στη Μπαρτσελόνα ήταν απογοητευτική, με το Βραζιλιάνο μέσο να αγωνίζεται ως δανεικός από τους Καταλανούς στη Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο και στο Μόναχό δεν έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τη μετριότητα. Ο πρόεδρος των “βαυαρών”, μάλιστα, έχει υποστηρίξει ότι ακόμα δεν έχει πειστεί από τον Βραζιλιάνο. Τα 9 γκολ και οι 8 ασίστ του σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, άλλωστε, αποτελούν μία σχετικά φτωχή συγκομιδή για την ποιότητα του 27χρονου.

Έτσι, το μέλλον του στο Μόναχο μοιάζει δυσοίωνο. Οι “βαυαροί” έχουν την επιλογή το προσεχές καλοκαίρι που τελειώνει ο δανεισμός να τον αγοράσουν έναντι 110 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, αυτό φαντάζει απίθανο δεδομένων των μέτριων εμφανίσεων που σχολιάσαμε προηγουμένως. Για τον Κουτίνιο, επίσης, φαίνεται να μην ενδιαφέρεται ούτε η ομάδα στην οποία ανήκει. Η Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι ο παίκτης δεν “έπιασε” στο σύλλογο όταν του δόθηκαν οι ευκαιρίες. Γι΄αυτό το λόγο, ψάχνει να τον πουλήσει όσο πιο ακριβά γίνεται σε κάποια ομάδα. κουτίνιο

Απόρριψη και από τη Γιουβέντους

Πρόσφατα γράφτηκε ότι η Γιουβέντους του Μαουρίσιο Σάρι ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της. Ωστόσο, αυτή η φήμη διαψεύδεται από την Calciomercato. Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Φελίπε Κουτίνιο προτάθηκε στον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι. Ο ίδιος, όμως, απέρριψε ευγενικά την πρόταση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο σύλλογος προορίζει για αυτή τη θέση τον Κουλουσέφκσι. Ο Σουηδός μέσος αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους τον Γενάρη έναντι 33 εκατομμυρίων λιρών και δόθηκε ως δανεικός άμεσα στην Πάρμα. Εκεί έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του μετρώντας 5 γκολ και 7 ασίστ.

Στο ίδιο δημοσίευμα, πάντως, αναφέρεται ότι η Γιουβέντους μπορεί να προσεγγίσει στο μέλλον τον Φελίπε Κουτίνιο. Αυτό θα συμβεί, όμως, με την προϋπόθεση ότι η Μπαρτσελόνα θα ρίξει τις οικονομικές τις απαιτήσεις. Γι΄αυτό δεν αποκλείεται η Μπαρτσελόνα να αποτιμήσει τον Βραζιλιάνο άσο στα 84 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον ξεφορτωθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ