Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε από την Γαλλία λόγω κορωναϊού!

Ο Νεϊμάρ αποφάσισε να ταξιδέψει για την πατρίδα του... προκειμένου να προφυλαχθεί από τον κορωναϊό!

Ο Νεϊμάρ αποφάσισε να αποχωρήσει από την Γαλλία… καθώς θέλει να προφυλαχθεί από τον κορωναϊό!

Αν μη τι άλλο ο κορωναϊός δεν.. διαλέγει το που θα χτυπήσει. Αρκετοί ποδοσφαιριστές σε Ιταλία, Ισπανία, αλλά και σε άλλες χώρες έχουν βρεθεί θετικοί σε κορωναϊό.

Μετά την αναβολή του γαλλικού πρωταθλήματος η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να δώσει πολυήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές της. Μια απόφαση απόλυτα λογική καθώς δεν θα πραγματοποιούνται ούτε προπονήσεις για αρκετό ακόμα καιρό..

Αυτήν την άδεια θέλησε να την… πιάσει από τα μαλλιά ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος ενημέρωσε την Παρί πως θα πετάξει για την πατρίδα του, προκειμένου να βρεθεί όσο πιο μακριά μπορεί από τον… κορωναϊό.

Η διοίκηση των Γάλλων έδωσε το οκ στον Νεϊμάρ, ωστόσο του έδωσε και μερικές χρήσιμες οδηγίες για το πως να προφυλαχθεί. Η Παρί δεν θα μπορούσε ωστόσο να απαγορέψει στον Βραζιλιάνο να πάει στην χώρα του. Να θυμίσουμε πως και ο Τιάγκο Σίλβα έχει ταξιδέψει για την Βραζιλία.

Από την άλλη σύμφωνα με γαλλικά Μέσα αυτοί οι δύο είναι και οι μόνοι που έχουν αποχωρήσει από το Παρίσι. Όλοι οι υπόλοιποι παραμένουν στην Γαλλία και ακολουθούν τις οδηγίες του ιατρικού τιμ, μένοντας στο σπίτι τους..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ