ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ανανεώνει Παρτέι για να μην τον χάσει η Ατλέτικο

H Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να κινηθεί γρήγορα για τη ανανέωση του συμβολαίου του Τόμας Παρτέι, ο οποίος θα είναι περιζήτητος το προσεχές καλοκαίρι.

Ανανεώνει Παρτέι για να μην τον χάσει η Ατλέτικο

Η εξέλιξη του Τόμας Παρτέι στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι εντυπωσιακή. Ο Γκανέζος μέσος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους αγαπημένους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε χάρη στο δυναμικό στυλ παιχνιδιού του. Δεν έχουν περάσει, άλλωστε, και πολλές μέρες από την αν μη τι άλλο εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στη Λίβερπουλ. Έτσι, κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι. Ειδικότερα, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Παρτέι και θα κινηθούν για την υπογραφή του. Το κόστος του παίκτη, μάλιστα, είναι φθηνό για τα δεδομένα της εποχής. Συγκεκριμένα, η ρήτρα αποχώρησής του δε ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Γι΄αυτό το λόγο, σύμφωνα με πηγές του Goal.com, οι “ροχιμπλάνκος” θα κινηθούν άμεσα για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ειδικότερα, η ομάδα του Σιμεόνε κατανοεί ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες το συμβόλαιο του παίκτη είναι φτωχό. Έτσι, πρέπει να προστατέψει την ιδιοκτησία τους αυξάνοντας τις οικονομικές απολαβές αλλά και τη ρήτρα πώλησής του. Συγκεκριμένα, το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης θα φτάσει να αμείβεται 4,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Παράλληλα, όποια ομάδα θα θελήσει να τον αγοράσει θα χρειαστεί να καταβάλει 100 εκατομμύρια ευρώ. Ας σημειωθεί ότι το υπάρχον συμβόλαιο του Παρτέι λήγει το 2023 και οι “ροχιμπλάνκος” θέλουν να το επεκτείνουν για 2 χρόνια ακόμα.

https://twitter.com/UEFAcom_de/status/1189883463341613056

Ένα κέντρο μόνος του

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται για 5η χρονιά στην ομάδα του Σιμεόνε. Έχει συμπληρώσει 174 εμφανίσεις και μετράει 15 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Η ένταση που βγάζει στο παιχνίδι και η αποτελεσματική του άμυνα αντανακλά τη φιλοσοφία του προπονητή του. Γι΄αυτό το λόγο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δε θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χάσει τον Γκανεζο άσο. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το περσινό καλοκαίρι απώλεσε ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας του. Μιλάμε, φυσικά, για τον Ρόντρι, ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ