Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαρκίζιο για Πογκμπά: «Ήταν λάθος που πήγε στη Γιουνάιτεντ – Θέλω να επιστρέψει στη Γιούβε!»
Ευρώπη

Μαρκίζιο για Πογκμπά: «Ήταν λάθος που πήγε στη Γιουνάιτεντ – Θέλω να επιστρέψει στη Γιούβε!»

Ο Μαρκίζιο του τα έλεγε, αυτός άκουγε;

19.03.2020 | 15:46

Τον Αύγουστο του 2016, ο Πολ Πογκμπά έκανε τη μεγάλη κίνηση και έναντι του ποσού των 70 εκατ. ευρώ πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με μεταγραφή από τη Γιουβέντους.

Βέβαια, η φράση «μεγάλη κίνηση» δεν αποδείχθηκε και στην πραγματικότητα, καθώς αυτά τα 3,5 χρόνια περίπου μετράει 150 συμμετοχές, με 31 γκολ και 31 ασίστ, αλλά και πολύ αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του.

Ο Μαρκίζιο, πρώην συμπαίκτης του Γάλλου στη Γιουβέντους, αποκάλυψε πως του είχε πει πως έκανε λάθος που μετακόμισε στο «Old Trafford» και ότι αν πραγματικά ήθελε να αλλάξει σύλλογο θα έπρεπε να πάει στην Ισπανία.

Επίσης, επιθυμία του Μαρκίζιο είναι να γυρίσει ο Πογκμπά στη Γιουβέντους.

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Μαρκίζιο στην «Tuttosport»:

«Του είπα (σ.σ Πογκμπά) ότι ήταν λάθος που πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως αν πραγματικά ήθελε να αλλάξει σύλλογο, θα μπορούσε να διαλέξει την Ισπανία. Θα μου άρεσε πάρα πολύ μία ενδεχόμενη επιστροφή του στη Γιουβέντους, σίγουρα!

Ο Πολ θα μπορούσε να αναγεννηθεί σε ένα περιβάλλον στο οποίο τον έχουν αγκαλιάσει και το οποίο αγαπάει και ο ίδιος. Θα έδινε πολλά στη Γιουβέντους, χρειάζονται αυτή τη στιγμή έναν παίκτη σαν τον Πογκμπά στη μεσαία γραμμή. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version