ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τότι… τρελάθηκε και σκέφτεται να γυρίσει στα γήπεδα!
Η Γιουνάιτεντ κάνει… δώρο στον Τεν Χαγκ τον «νέο Μπέλιγχαμ»!
Ο «φονιάς» Λεβαντόφσκι πίσω μόνο από Μέσι-Κριστιάνο! (pic)
Δύο «μεγαθήρια» στο κατόπι του… φευγάτου Αλόνσο! (pic)
Απόχη τέλος: Ο Νεϊμάρ ξαναπάτησε γήπεδο! (vid)
O Αντσελότι… γλέντησε με τον πιο Αντσελότι τρόπο Άγγλο δημοσιογράφο!
«Σπουδαίος παίκτης ο Σάκα… Είναι ήδη καλύτερος από το 99% των υπόλοιπων!» (pic)
Τα νέα παπούτσια του Μέσι ήρθαν και κάνουν… χαμό! (pics)
Άρσεναλ: Μία εικόνα «καίει» τον Στέρλινγκ! (pic)
Ο Νέβιλ «έκραξε» τα αστέρια της Άρσεναλ μετά την Μπόρνμουθ
Ίντερ Μαϊάμι: Πριν και μετά τον Μέσι – Οι 5 ιστορικές αλλαγές που… έφερε ο GOAT!
Το χαμόγελο του Μέσι δείχνει πόσο μεγαλώσαμε! (pic)
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Εκεί θέλει να παίζει ο Μπαπέ! Ένα πράγμα του ζητάω…»
Χάκαραν τον λογαριασμό της Γιουβέντους και… χαμός – «Δικός μας ο Γκιουλέρ» (pic)
Γιουνάιτεντ: Έτσι θα «μεγαλώσει» ξανά – Προσπαθεί να… κλέψει παίκτη από τη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κόσμος

Αντιμέτωπος με 6 μήνες φυλάκισης ο Ροναλντίνιο

Στις φυλακές της Παραγουάης ενδέχεται να παραμείνει ακόμα και για τους επόμενους 6 μήνες ο Ροναλντίνιο μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση.

Αντιμέτωπος με 6 μήνες φυλάκισης ο Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο περνάει μία τεράστια περιπέτεια μετά τη σύλληψη για κατοχή πλαστού διαβατηρίου από τις αρχές της Παραγουάης. Ειδικότερα, ο Βραζιλιάνος άσος επιχείρησε να περάσει από τα σύνορα της Παραγουάης και κατέληξε στη φυλακή. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για προσωρινή κράτηση μέχρι να βρεθεί μία λύση. Η πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή ζήτησε, μάλιστα, να παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Sun η έκκληση του απορρίφθηκε. Ο δικαστής, μάλιστα, προειδοποίησε τον Ροναλντίνιο ότι ενδέχεται να περάσει μέχρι 6 μήνες πίσω από τις μπάρες της φυλακής μέχρι να βρεθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Ο “Ρόνι” ήλπιζε ότι η υπόθεση του θα εκδικαζόταν γρήγορα, καθώς το Σάββατo (21/3) έχει γενέθλια. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθώς δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο η γυναίκα που φέρεται ότι του έδωσε το πλαστό διαβατήριο. Ειδικότερα, η Ντάλια Λόπεζ προσπαθούσε επί μέρες να ξεφύγει από τις αρχές για να αποφύγει την ακρόαση. Η αστυνομία της Παραγουάης, πάντως, την συνέλαβε πρόσφατα και αυτό αναμένεται να επιταχύνει την εκδίκαση της υπόθεσης. Ας σημειωθεί ότι στο σπίτι της συγκεκριμένης γυναίκας βρέθηκαν περί τα 6000 αντικείμενα με το πρόσωπο του Ροναλντίνιο. ροναλντίνιο

Η φυλακή θέλει καλοπέραση

0 39χρονος, πάντως, σίγουρα, δεν περνάει άσχημα εκεί που βρίσκεται. Αποτελεί είδωλο για τους φυλακισμένους και απολαμβάνει εξαιρετικό φαγητό και περιποίηση. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει γίνει περιζήτητος, καθώς όλοι τον θέλουν για τη δικιά τους ομάδα ποδοσφαίρου που έχουν. Μια πηγή κοντά στον παίκτη αναφέρει ότι παίζει ποδόσφαιρο κάθε μέρα και διδάσκει κόλπα σε όλους όσους τον περιτριγυρίζουν. Αποτελεί ίνδαλμα για πολλούς, οι οποίο του ζητάνε να τους υπογράψει στα καπέλα και στις φανέλες τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, φυσικά, η ομάδα που τον ενέταξε στο δυναμικό της κέρδισε το πρόσφατο τουρνουά που διεξήχθη στις φυλακές της Παραγουάης που κρατείται. Ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του, τού χάρισε ένα καπνιστό χοιρινό βάρους 16 κιλών.

https://twitter.com/lancenet/status/1238506940281520129?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1238506940281520129&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.90min.com%2Fposts%2F6576047-we-need-a-netflix-series-of-ronaldinho-s-prison-life-cos-he-s-playing-football-to-win-a-piglet-now

https://twitter.com/90min_Football/status/1239645131529207819?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1239645131529207819&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.90min.com%2Fposts%2F6580046-ronaldinho-facing-6-months-in-prison-over-fake-passport-use

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ