Ρόμα

Κολάροφ : “Δε νομίζω να ολοκληρωθεί η σεζόν”!

Ο Κολάροφ δεν δίνει πολλές πιθανότητες στο να συνεχιστεί η σεζόν. Ο κορωνοϊός σαρώνει την Ιταλία και ο Σέρβος ξεκαθάρισε πως αυτό που προέχει είναι η υγεία του κόσμου.

Ο Αλεξάντερ Κολάροφ μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού και το πώς αντιλαμβάνεται την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ο έμπειρος αμυντικός της Ρόμα δεν έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν, καθώς η Ιταλία συνεχίζει να πλήττεται από τον φονικό ιό.

Πάντως, ο Σέρβος ξεκαθάρισε πως το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει είναι το ποδόσφαιρο. Όπως τόνισε, η δημόσια υγεία είναι πάνω από όλα. Για αυτό, όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα αυτές τις δύσκολες ώρες. Image result for kolarov

Τα λόγια του Κολάροφ

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι η προτεραιότητα μας τώρα. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορούμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα τον Μάιο και να τελειώσουμε στις 30 Ιουνίου. Το ελπίζω, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα αλλά πρέπει να είμαστε υγιείς.

Αν προστεθούν για εμάς τα παιχνίδια του Europa League, θα δώσουμε 17-18 ματς σε διάστημα δύο μηνών. Σωματικά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, αλλά όπως είναι τα πράγματα στην Ιταλία δεν ξέρω πώς μπορεί να συμβεί.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ή να σχεδιάζει κάτι, αφού δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα κρατήσει. Στην Κίνα τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται μετά από τέσσερις μήνες. Μάλιστα, το καθεστώς τους είναι πολύ πιο αυστηρό από οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη. Αν και θα ήθελα να αρχίσω να παίζω, είμαι απαισιόδοξος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ