Παρί Σεν Ζερμέν

«Παγώνει» η ανανέωση Εμπαπέ και η Ρεάλ παρακολουθεί

Λόγω της κρίσης με τον κορονοϊό που επικρατεί σε όλο τον κόσμο, η υπόθεση ανανέωσης του Κιλιάν Εμπαπέ έχει «κολλήσει» στο Παρίσι

Σε καμία απόφαση δεν έχουν οδηγήσει ακόμα οι διαπραγματεύσεις συμβολαίου ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Με την κρίση του κορονοϊού που επικρατεί σε ολόκληρο τον πλανήτη, τα περισσότερα ποδοσφαιρικά ζητήματα έχουν μείνει ιδιαίτερα πίσω.

Αργεί ακόμα η λήξη, καραδοκεί η Ρεάλ στη γωνία

Όσο οι μέρες κυλούν και δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ολοένα αυξάνονται και οι ελπίδες της ομάδας η οποία θέτει την απόκτηση του 21χρονου σούπερ σταρ ως προτεραιότητά της. Αυτή η ομάδα δεν είναι φυσικά άλλη από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «μερένχες» αντιμετωπίζουν μια δυστοκία στο σκοράρισμα και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2018 με τη Γαλλία θα μπορούσε να λύσει αυτό το πρόβλημα για πολλά χρόνια.

Το τρέχον συμβόλαιο του Γάλλου λήγει το καλοκαίρι του 2022, όταν και ο ποδοσφαιριστής θα είναι 23 ετών. Αυτό σημαίνει πως από τον Ιανουάριο του ίδιου έτους θα μπορεί να συνομιλήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, ούτως ώστε να μεταγραφεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Αν και η Ρεάλ διαθέτει σίγουρα τους πόρους να αγοράσει από το προσεχές καλοκαίρι τον σούπερ σταρ των παριζιάνων, η αδιαλλαξία των πρωταθλητών Γαλλίας για πιθανή  πώληση του Εμπαπέ έναντι οποιουδήποτε ποσού δεν βοηθάει ιδιαίτερα τη «βασίλισσα», η οποία χρειάζεται να κάνει υπομονή.

Ωστόσο σε περίπτωση που ο στράικερ της Παρί τα βρει με την τωρινή ομάδα του και υπογράψει νέο συμβόλαιο, θα καθιστά σχεδόν αδύνατη τη μετακίνηση του σε οποιονδήποτε άλλο σύλλογο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ