ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Στην κορυφή της λίστας της Γιουνάιτεντ ο Λεμάρ

Προτεραιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου είναι η απόκτηση του εξτρέμ της Ατλέτικο, Τόμας Λεμάρ.

Στην κορυφή της λίστας της Γιουνάιτεντ ο Λεμάρ

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στους μεγάλους τίτλους την επόμενη σεζόν. Το τελευταίο σπουδαίο ασημικό της ήρθε το 2017 με την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Άγιαξ. Έτσι, σύμφωνα με το δημοσιογράφο του ESPN, Τζουλιάν Λοράν, στο στρατόπεδο των “κόκκινων διαβόλων” ετοιμάζονται για ένα καλοκαίρι κορυφαίων μεταγραφικών κινήσεων.

Στην κορυφής της λίστας στόχων της Γιουνάιτεντ, μάλιστα, βρίσκεται ένα όνομα που δε θα περίμενε κανείς. Αναφερόμαστε στη μεγαλύτερη μεταγραφική απογοήτευση των τελευταίων ετών για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τον Τόμας Λεμάρ. Η παραδοχή του Ντιέγκο Σιμεόνε για την αποτυχία της συγκεκριμένης μεταγραφής έχει φέρει τον παίκτη στην πόρτα της εξόδου. Ωστόσο, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2023, μία πώλησή του αναμένεται να κοστίσει ακριβά. Γι΄αυτό το λόγο, μοιάζει ακατανόητη η απόφαση της Γιουνάιτεντ να επιθυμεί τόσο πολύ να αποκτήσει έναν ακριβό παίκτη που βρίσκεται σε πτώση τα 2 τελευταία χρόνια. γιουνάιτεντ

Η μεγαλύτερη απογόητευση

Η αλήθεια είναι ότι στην Ατλέτικο είναι δύσκολο να ευδοκιμήσεις αν είσαι επιθετικός. Το στυλ παιχνιδιού του Τσόλο Σιμεόνε και οι απαιτήσεις στο τακτικό κομμάτι από όλους τους παίκτες του στερούν τη δυνατότητα από τους επιθετικούς να “λάμψουν”. Ο Ζοάο Φέλιξ το βιώνει αυτό πολύ καλά στο πετσί του τη φετινή σεζόν. Ο Σαούλ Νίγκεζ αποτελεί κλασσικό παράδειγμα σπουδαίου επιθετικού που κάπου στη διαδρομή παρέμεινε στη μετριότητα λόγο του Σιμεόνε.

Το πιο τρανταχτό παράδειγμα, όμως, είναι ο Τόμας Λεμάρ. Οι “ροχιμπλάνκος” πλήρωσαν 70 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Μονακό το καλοκαίρι του 2018. Έκτοτε, έχει σημειώσει μόλις 3 γκολ και 6 ασίστ σε 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τη φετινή χρονιά, μάλιστα, έχει μείνει άσφαιρος και χωρίς ασίστ. Χαρακτηριστικό των φτωχών εμφανίσεων του είναι το στατιστικό που τον θέλει να μετράει μόλις 2 σουτ στο στόχο σε 811 λεπτά συμμετοχής στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι εύλογη, λοιπόν, η επιθυμία των “ροχιμπλάνκος” να θέλουν να τον πουλήσουν. Αυτό δε σημαίνει ότι θα τον δώσουν φθηνά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ