Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόλο Τουρέ: “Ο Γιάγια μπορούσε να πάρει την Χρυσή Μπάλα”
Home Page

Κόλο Τουρέ: “Ο Γιάγια μπορούσε να πάρει την Χρυσή Μπάλα”

Μεγάλη πίστη στο ταλέντο του αδερφού του έχει ο Κόλο Τουρέ, ο οποίος πιστεύει πως θα μπορούσε να αγγίξει μέχρι και την κορυφή.

21.03.2020 | 15:58

Το ταλέντο του αδερφού του εξήρε ο παλαίμαχος αμυντικός. Μιλώντας στον αγγλικό Τύπο, ο Κόλο Τουρέ αναφέρθηκε στην σπουδαία καριέρα του Γιάγια αλλά στις “χτυπητές” διαφορές που είχαν, παρ’ όλο που ήταν αδέρφια.  Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος, εάν του… έμοιαζε λίγο παραπάνω.

Τα δύο αδέρφια μεγαλούργησαν στην Πρέμιερ Λιγκ (ο Γιάγια διέπρεψε και σε άλλες χώρες ασφαλώς), ενώ συνυπήρξαν και στην Σίτι για μερικά χρόνια κατακτώντας και το πρωτάθλημα.

Ίσως και να ξέφυγες, Κόλο!

Ασφαλώς και το ταλέντο του Γιάγια είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά ο αδερφός του ίσως και να το παράκανε:

“Είμαι πιο ανταγωνιστικός από εκείνος. Αυτός είναι πιο ταλαντούχος. Εγώ έτρεχα πιο πολύ και δούλευα περισσότερο. Ο Γιάγια ήταν καλύτερος παίκτης και νομίζω τα πήγε καλύτερα από εμένα. Εάν προπονούταν πάντως όπως έκανα εγώ, με το ταλέντο που είχε θα είχε πάρει την Χρυσή Μπάλα”.

Σίγουρα, τον ξέρει όσο λίγοι. Άλλωστε, είναι ο μεγάλος του αδερφός. Όμως οι δηλώσεις του Κόλο Τουρέ κρίνονται λίγο υπερβολικές, ειδικά σε μία εποχή που κυριάρχησαν Μέσι και Ρονάλντο και ανάγκασαν τους περισσότερους κορυφαίους της εποχής να μείνουν με άδεια χέρια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version