Μίλαν

Ο κορωνοϊός “χτύπησε” τη πόρτα της Μίλαν

Η επίσημη Μίλαν έκανε γνωστό πως δύο μέλη της προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό.

Τις αντοχές της Ιταλίας δοκιμάζει τις τελευταίες ημέρες ο κορωνοϊός, με την φονική του επέλαση να μην έχει σταματημό. Με τον αριθμό των θυμάτων ώρα με την ώρα να ανεβαίνει δραματικά όλο και περισσότεροι είναι αυτοί βλέπουν τη γειτονική χώρα να πέφτει υπό το βάρος της πανδημίας.

Όπως αναμενόταν η καταστροφή αυτή δεν θα μπορούσε να μην έπαιρνε στο διάβα της και το ιταλικό ποδόσφαιρο, με τις ομάδες να αναστέλλουν αρχικά την αθλητική τους δραστηριότητα και εν συνεχεία να ανακοινώνουν τα μαντάτα. Ολοένα και περισσότεροι αθλητές είναι φορείς του φονικού ιού. Τελευταία ομάδα που μέσω ανακοίνωσης της έφερε στο φως νέα κρούσματα είναι η Μίλαν. Οι “Ροσονέρι” σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρουν πως Πάολο Μαλντίνι και υιός είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μίλαν

«Η Μίλαν επιβεβαιώνει ότι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι, αφού ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που ακολούθως διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό, άρχισε να εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα του ιού. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Ο γιος του Ντάνιελ, παίκτης της μικρής ομάδας που προπονούνταν και με την πρώτη ομάδα, διαπιστώθηκε θετικός.

Ο Πάολο και ο Ντάνιελ είναι καλά και έχουν ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες στο σπίτι χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλους. Θα παραμείνουν τώρα σε καραντίνα μέχρι να ιαθούν, σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα που περιγράφονται από τις υγειονομικές αρχές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ